AKP'li Küçükali sözlü savunma verecek

Güncelleme Tarihi:

AKPli Küçükali sözlü savunma verecek
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 07, 2003 12:33

Kesin ihraç istemiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na (MDK) sevkedilen AKP İstanbul Milletvekili Göksal Küçükali'nin sözlü olarak savunma yapacağı bildirildi.

Haberin Devamı

AKP Trabzon Milletvekili ve MDK BaÅŸkanı Kemalettin GöktaÅŸ,  27 Åžubat günü yaptıkları toplantıda Merkez Yönetim Kurulu'nın (MYK) tedbirli olarak kesin ihracını istediÄŸi Küçükali'ye savunmasını yapmak için bir haftalık süre verildiÄŸini anımsattı.Â
  Â
Bu sürenin Küçükali'nin tebligatı almasından itibaren başlayacağını belirten Göktaş, ''Kendisi, sözlü olarak bize ifade vereceğini bildirdi. Biz de bunu yazılı olarak istedik. Bu yazı bize ulaştığında kendisine bildireceğimiz tarihte disiplin kuruluna gelerek ifadesini verecek. Ondan sonra yapacağımız toplantıda ise konuyu karara bağlayacağız''  dedi.
   Â
Asker gönderme ve yabancı asker bulundurma konusundaki hükümet tezkeresine karşı çıkan Göksal Küçükali,  ''basın ve yayın yoluyla Genel Başkan ve Merkez Yönetime hakaret ettiği, basın ve yayın yoluyla partiyi savaş yanlısı olarak suçladığı'' gerekçesiyle disiplin kuruluna verilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!