AKP'li Fırat, asansörde mahsur kaldı

Güncelleme Tarihi:

AKPli Fırat, asansörde mahsur kaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2008 19:43

Haberin Devamı

Dengir Mir Mehmet Fırat, bugün İstikbal Mobilya Mağazası'nın açılışına katılmak için Krıkkale'ye geldi. Kentin, Millet Bulvarı üzerindeki mağazanın açılışına Fırat'tan başka Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, MHP Milletvekili Osman Durmuş, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Emniyet Müdürü Salim Akça, Müftü Osman Şarklı, AKP İl Başkanı Nuh Dağdelen, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve diğer davetliler katıldı.

Mağazanın dualarla açılmasının ardından, üst katlardaki mobilyaları görmek için AKP'li Dengir Mir Mehmet Fırat ve diğer konuklar asansöre bindi. Kapasitesinin üzerinde kişi bindiği için asansör iki kat arasında kaldı. Fırat ve yanındakiler teknisyenlerin çalışmasıyla 5 dakikada kurtarıldı.

Asansörden indikten sonra bu kez merdivenlerden yürüyerek üst katlara çıkan Dengir Mir Mehmet Fırat’a, Kızılırmak suyu olan Kırıkkale'nin çeşme suyu ikram edildi. Suyu çok sevdiğini, gittiği yurt dışı gezilerinde de her yerin suyundan içtiğini söyleyen Fırat, “Kızılırmak suyu zararlı olan bir su değil. Bir suya alışmadıysanız, tad alamazsınız. Sağlık yönünden bir zararın olduğunu düşünmüyoruz. Ankara'daki Kızılırmak suyu tartışmaları da Türkiye deki tartışmalar nedense aynı tartışmalardır. Çünkü Türkiye dert arıyor. Türkiye ye rahat batıyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!