AK Parti'li Özlem Zengin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini Jülide Sarıeroğlu'ndan devraldı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Özlem Zengin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini Jülide Sarıeroğlundan devraldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2021 15:39

AK Parti 7. Olağan Kongresi'nin ardından Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına getirilen Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, görevi Sosyal Politikalar Başkanı Jülide Sarıeroğlu'ndan devraldı.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Merkezi'ndeki devir teslim töreninde konuşan Sarıeroğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı ile Sosyal Politikalar Başkanlığının, "gönül seferberliği" kapsamında, tüm Türkiye'de çalışmalarını sahada etkin şekilde yapan birimler olduğunu söyledi.

Bu anlamda sorumluluklarının bulunduğunu belirten Sarıeroğlu, partideki yeni görevi nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, Zengin'e de devraldığı görevinde başarılar diledi.

"YENİ BİR ÖĞRENME SÜRECİ OLARAK TELAKKİ EDİYORUM"

Zengin, teşkilatı çok önemsediklerini ve partideki kadınların çok uzun teşkilat geçmişlerinin bulunduğunu vurgulayarak, partide aldığı görevleri hatırlattı.

Teşkilatın, yaptıkları işlerin temelini ve mayasını oluşturduğunu dile getiren Zengin, "Doğrusu hem heyecanlıyım hem de bu yeni görevi yeni bir dönem, yeni bir öğrenme süreci olarak telakki ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

AK Parti'yi bir okul olarak kabul ettiklerini ve hayatlarının bir parçası olarak gördüklerini kaydeden Zengin, "Bizim için 2023'e giden yol çok önemli. Bu manada kendi hayallerimizi, Türkiye'nin hayalleriyle birleştirerek hayata geçirmek için hep beraber bir ekip çalışmasıyla, özveriyle iyi işler yapacağımızı ümit ediyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Zengin ile Sarıeroğlu, birbirlerine çiçek ve hediye takdim ederek, yeni görevlendirmelerin hayırlı olmasını diledi.

AK Partili Özlem Zengin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini Jülide Sarıeroğlundan devraldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!