AK Parti'li Ömer Çelik: 13 masum vatandaşımızın öldürülmesi tüm insanlığa saldırıdır

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Ömer Çelik: 13 masum vatandaşımızın öldürülmesi tüm insanlığa saldırıdır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2021 11:48

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "PKK terör örgütü bir cinayet şebekesi olduğunu yine gösterdi. 13 masum vatandaşımızın öldürülmesi tüm insanlığa saldırıdır" dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK'nın cinayet şebekesi olduğunu bir kez daha gösterdiğini bildirdi. 13 masum vatandaşın terör örgütü PKK tarafından öldürüldüğünü belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Bu alçak cinayet şebekesine gereken cevabı kahraman askerlerimiz veriyor. 13 masum vatandaşımızın öldürülmesi tüm insanlığa saldırıdır. Bu cinayet şebekesi ile hem ülkemizin güvenliğini savunmak hem de insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu cinayet şebekesine silah verenler, kendi ülkelerindeki mahkemelerde bunları aklayanlar, bu cinayetler karşısında sessiz kalanlar cinayetlere ortak oluyorlar. Bu cinayet şebekesine karşı en kararlı mücadeleyi veriyoruz. Bunlara destek verenlerin ve bu cinayetlere sessiz kalanların siyasi projelerini yok edeceğiz. Masum vatandaşlarımıza rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

'CİNAYET SİYASETİ'YLE MÜCADELE, TERÖRLE MÜCADELE KADAR ÖNEMLİ'

PKK'nın bir cinayet şebekesi olduğunu belirten Ömer Çelik, "Bu cinayet şebekesine bir siyasi mazeret ya da siyasi gerekçe uyduranlar, 'cinayet siyaseti' yapıyorlar. 'Cinayet siyaseti' canice eylemleri en meşru kavramları istismar ederek örtbas etmeye çalışıyor. Utanmadan güvenlik güçlerimize iftira atıyorlar. Bu cinayet şebekesinin insanlık dışı eylemlerine mazeret üretmeye çalışanların yaptığı insanlığa karşı suç işlemektir. PKK eylemlerini güvenlik güçlerimizin üstüne atmak ise en aşağılık şebekelerin işidir. Masum vatandaşlarımızı şehit eden bu cinayet şebekesiyle bedeli ne olursa olsun mücadeleyi sürdüreceğiz. Bunların yalan üretim merkezi olan 'cinayet siyaseti'yle mücadele, terörle mücadele kadar önemlidir. Cinayet siyasetini meşru kavramları istismar ederek dolaşıma sokanların ve PKK cinayetlerini lanetlemek yerine, güvenlik güçlerimizi suçlayanların caniliği tescillidir. Cinayet şebekesiyle alçaklıkta yarışan tek şey varsa o da cinayet siyasetidir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!