AK Partili milletvekillerinden HDP'ye protesto

Güncelleme Tarihi:

AK Partili milletvekillerinden HDPye protesto
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 01:29

TBMM Genel Kurulunda görüşme aşamasına 4 gündür geçilemeyen İç Güvenlik Paketinin kanunlaşmaması için ortak tavır sergileyen muhalefet milletvekilleri birlikte hareket ediyor.

Haberin Devamı

4 gündür görüşme aşamasına geçilmemesi için muhalefet partilerinin ortak tavır sergiledikleri İç Güvenlik Paketi nedeniyle Genel Kurulda sürekli kavga ve tartışmalar yaşanıyor. Genel Kurulun açılışında Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı oturumu yönetirken, akşam 20.0’dan sonra oturum başkanlığını Meclis Başkanvekili Sadık Yakut devraldı. Sadık Yakut’un görevi devralmasını bahane eden muhalefet milletvekilleri, Meclisin çalışmasını engellerken, özellikle HDP’li milletvekilleri Adil Zozani ve Hasip Kaplan, Başkanlık Divanı önüne gelerek Başkanvekili sadık Yakut ile tartıştı.
Adil Zozani,ve Hasip Kaplan çıktığı Meclis kürsüsünde, “Başkanlık divanını selamlamıyorum” demesi üzerine AK Partili milletvekilleri, Zozani’yi konuşmasını bitirene kadar arkalarını dönerek protesto etti



HDP'Lİ VEKİLLERDEN GENEL KURULDA HATIRA FOTOĞRAFI

Haberin Devamı

AK Partili milletvekillerinden HDPye protesto


TBMM Genel Kurulu'nda HDP'li milletvekilleri, verilen arada birlikte bol bol hatıra fotoğrafı ve selfie yaptılar.TBMM Genel Kurulu'nda HDP milletvekileri kendi grup sıralarının arkasına geçerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ise selfie çekti. Grupta bir kişinin fotoğraf çektiği için karede bulunamayınca CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, HDP'li bir milletvekilinin cep telefonunu alarak HDP grubunun fotoğrafını çekti.Selfi çeken HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ise, twitterdan paylaştığı bu karelerden birinin altına 'Genel Kuruda İç güvenlik Yasası'nı engellemeye çalışan Kadın Öz Savunma birimi' yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!