AK Partili 4 vekil trafik kazası geçirdi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili 4 vekil trafik kazası geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 19:11

AK Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlendiği 24’ncü İstişare toplantısına katılmak için kente gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Fatma Benli, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik trafik kazası geçirdi.

Haberin Devamı

4 vekil bugün bulundukları otomobilde Afyon kampına gelirken kavşakta trafik kazası geçirdi. Kazada vekiller ciddi bir yara almazken, yalnız Tülay Kaynarca kolundan hafif bir şekilde yaralandı. Olayın ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi’ne giden vekiller sağlık durumlarının iyi olduğunun anlaşılmasının ardından hastaneden taburcu olup kampın yapılacağı Güral Otel’e geçtiler.

Vekilleri hastanede ziyaret eden Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik geçmiş olsun dileklerini iletti. Başbakan Ahmet Davutoğlu da vekilleri tek tek telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Sena Nur Çelik, sağlık durumlarının iyi olduğunu, yapılan haberlerin ardından yakınlarından ve partililerden geçmiş olsun telefonu aldıklarını söyledi. Çelik, sağlık durumlarında herhangi bir sıkıntı olmadığını, kazada can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

AKDOĞAN: SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da hastaneye gelerek kadın vekillerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Akdoğan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımızın sağlık durumu gayet iyi. Akşam saatlerinde 4 milletvekilimiz İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Fatma Benli, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Afyonkarahisar'daki Ak Parti kampına gelirken bir kazaya karıştı. Kazanın ardından hemen hastaneye sevk edildiler. Gerekli müdahale yapıldı. Ufak tefek incinmeler var. MR'ları çekildi. Kaygı duyulacak bir şey söz konusu değil. Herhangi bir patolojiye de rastlanmadı. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Zaten 1-2 saat içinde taburcu edilecekler. Ak Parti milletvekilleri ve camiamız endişelendi, endişeye mahal bir durum yok." 

Haberin Devamı

CİDDİ BİR KAZA

Milletvekillerinin ciddi bir kaza geçirdiğini de kaydeden Akdoğan, kazaya da tali yoldan çıkan bir aracın neden olduğunu söyledi. Milletvekillerinin içinde bulunduğu aracın ana yolda seyrettiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Karşı tarafta bir şey yok. Trafik ekipleri gerekli incelemeyi yapıyor. Kaza ucuz atlatılmış" diye konuştu. (DHA)

TABURCU EDİLDİLER

Milletvekillerini hastanede ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milletvekilleriyle görüşme imkanı bulduğunu belirterek, "Hamdolsun dördününde sağlığı yerinde ve az önce kendileri taburcu oldular" dedi.

Turan, "Hiç endişelenecek durum yok. Şu an hepsi programın olduğu otele geçtiler. Ama tabii ki teknik açıklamayı, ayrıntılı bilgiyi doktorlarımız verecek. Önemli bir durum yok. Programa da katılacaklar. 4 arkadaşın da sağlık durumu iyi, bizim için önemli olan o" diye konuştu. (AA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!