AK Parti Sözcüsü Çelik’ten önemli açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten önemli açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2019 15:17

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Beştepe’ye giden CHP’li iddiaları ile ilgili A Haber'e açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

AK Parti Sözcüsü Çelik'in konuşmasından satır başları şu şekilde:

''Bunu ilk gündeme getiren gazetecinin bunu doğru olmadığını kabul etmesi, hata yaptım demesi işin başka boyutu. Fakat burada CHP boyutunda bu işin nasıl algılandığı bir ahlak sınavı nasıl verilemez hikayesine dönüşmüş durumda. Şimdi burada bu iddia gündeme geldiği zaman ne dersiniz? Gazeteci bunun kaynağını açıklasın ya da gazeteci bunun belgesini koysun dersiniz.

Bunu demek yerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu çıktı, "Kim gitti Külliye'ye bunu biliyorum. İsim bende ama açıklamayacağım" dedi. Şimdi olmayan bir şeyin açıklanması için de Sayın Cumhurbaşkanımızı işaret ettiler. Arkasından bu CHP Sözcüsü çıktı ve şunu söyledi: "Bu konuyu açıklama mükellefiyeti Külliye'dedir"

"AHLAK SINAVINDAN NASIL SINIFTA KALINIR BUNUN NET BİR ÖRNEĞİ"

Şimdi İletişim Başkanımız konuyu net bir şekilde yalanladı. Söz konusu gazeteci "Cumhurbaşkanı haklıdır, bir hata yaptım, bu hatayı da düzelteceğim" diye açıklama yaptı. Arkasından kaynağını ifade etti. Ama hala CHP Sözcüleri çıkmış, "Bu Cumhurbaşkanlığı tarafından bize kurulan bir komplodur. Dolayısıyla oranın açıklaması lazım" diyorlar. Şimdi bir ahlak sınavı nasıl verilemez bunun net bir örneğini ortaya koyuyorlar.

Belli ki birileri mevcut genel başkana karşı rakip adayları bertaraf etmek için son derece düşük bir zeka düzeyiyle son derece ilkel bir komplo kurmuş. Fakat bu komplo patlamış. Bunun karşısında CHP Genel Merkezi'nin bu iddialara karşı biraz mesafeli durması gerekirken, gazetecinin kaynağını açıklamasını beklemesi gerekirken hemen bu komplodan medet umarak bunu bir yalan siyasetine dönüştürdüler ve her aşamada CHP Genel Merkezi'nin bu konudaki tutumunun ne kadar yanlış bir tutum olduğu, rakipleri bertaraf etmek için bir yalan siyasetinden nasıl medet umdukları ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

CHP'NİN İÇİNDEN ÜRETİLEN BİR KUMPAS

Bu kadar açıklamaya rağmen, kendi genel başkanının gazetecilerin iddialarıyla yalanlanmasına rağmen herkes ardı arkasına Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde bir oyunun döndüğünü ifade etmesine rağmen ilgili gazeteciler bunun parçası olmaktan dolayı üzüldüğünü hata yaptığını söylemesine rağmen ve kendi kaynağını açıklamasına rağmen bunlar hala tutmuşlar Cumhurbaşkanımızı işaret ediyorlar. Net bir şey söylüyorum bakın onların iddia ettiği gibi CHP'nin içine dönük bir kumpas olmadığı tam tersine CHP'nin içinden üretilen bir kumpas olduğu ortaya çıkıyor.''

Haberin Devamı

 width='580' height='326' frameborder='0' scrolling='no' allow='autoplay; fullscreen' allowfullscreen>



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!