Ajda iki hastaneyi birbirine düşürdü

Güncelleme Tarihi:

Ajda iki hastaneyi birbirine düşürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2001 00:00

Haberin Devamı

Ajda Pekkan, İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde yaptıracağını duyurduğu göz ameliyatını Dünya Göz Hastanesi'nde yaptırdı ve iki hastaneyi birbirine düşürdü.

AJDA Pekkan’ın, bir süre önce İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde göz doktoru Sinan Göker'e ameliyat olacağı açıklanmıştı. Ancak basın toplantısıyla operasyon konusunda bilgi verileceği gün Pekkan hastaneye gitmemişti.

Ve aynı gün Süperstar'ın ameliyatını Dünya Göz Hastanesi'nde yaptıracağı açıklanınca, İstanbul Cerrahi Hastanesi yetkilileri bu konuda şu açıklamayı yapmıştı: ‘‘Ajda Hanım'ın basın danışmanı, ameliyatın parasız olmasını istedi. Karşılığında hastanemizin reklamının yapılacağını söylediler. Reklamdan önemlisi koskoca Süperstar'ın göz sağlığı olduğu için kendilerine yardımcı olacağımızı söyledik. Ama son anda karar değiştirmeleri bizi zor durumda bıraktı.’’

İki hastaneyi karşı karşıya getiren Ajda Pekkan, sonunda 1.5- 2 derece miyop astiğmat olan gözleriyle ilgili operasyonu Dünya Göz Hastanesi'nde Doç. Dr. Bozkurt Şener'e yaptırdı. Pekkan, operasyon sonrası şu açıklamayı yaptı, ‘‘Kontrol için gelmiştim. Menejerim ve klip yönetmenim Ayşe Ersayın'ın ısrarıyla bu operasyonu sonunda yaptırdım. Önümüzdeki günlerde yakını da iyi görebilmem için gözüme bir müdahale daha yapılacak. Ve sorunum ortadan kalkacak’’.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!