Ağca Bulgar kızla kilisede 10 kez sevişmiş

Güncelleme Tarihi:

Ağca Bulgar kızla kilisede 10 kez sevişmiş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2006 00:00

İtalyan gazeteci Turi’nin kitabında anılarını anlatan Mehmet Ali Ağca, Sofya’da bir kilisede Bulgar bir kızla 10 kez seviştiğini söylüyor. Ağca, çok ateşli bir gece geçirdiklerini ve kıza 100 dolar verince tokat yediğini belirtiyor.

MEHMET Ali Ağca’yı en iyi anlatan kitaplar arasında gösterilen, henüz Türkçe’ye çevrilmemiş olan İtalyan gazeteci-yazar Anna Maria Turi’nin kaleme aldığı ’Benim Gerçeğim; Dünyayı Altüst Eden Adamın Şaşırtıcı Anıları’ kitabında Ağca, bir Bulgar kızıyla kilisede 10 kez seviştiğini anlatıyor.

TEMPO dergisi, bu haftaki sayısında Anna Maria Turi’nin Adalet Bakanlığı’ndan aldığı izinle Ağca ile yaptığı görüşmelerden oluşan kitabından bölümler aktarıyor. Kitabın bir bölümünde Ağca, bir Bulgar kızıyla, Sofya’da bir kilisede 10 kez seviştiğini anlatıyor. "Venüs, gibiydi" dediği kızla bir kafede, tanıştığını kızın da kendisi gibi az
/images/100/0x0/55eabf69f018fbb8f894276d
İngilizce bildiği için kolay anlaştıklarını söyleyen Ağca, ’yapay cennet’ olarak değerlendirdiği bu macerasını şöyle anlatıyor:

BEN UTANGACIM

Geç vakitti, restorandan ayrıldık, elini tuttum. Kaldığım Hotel Sofia’ya doğru yürümeye başladık. Otele gelmek istemedi. Stalinist bir ülkedeydik, polisle çıkabilecek olası sorunları da düşünmüş olabilirdi. Kız beni otelin karşısındaki küçük bir parka çekti ve bir banka oturduk. İkimizin de sevişmek isteği açık ama ben utangacım. Beni tutkuyla öptü. Neredeyse gece yarısıydı. Etraf ıssız ama kimse olmasa da bu iş parkta yapılmaz.

SAATLER BOYU ZEVK

Daha iyi bir yer aramaya başladık. Ve akıl almaz bir yer bulduk. Hotel Sofia’nın tam karşısındaki tarihi kilise, katedral. Kilisenin etrafında ağaçlar vardı. Bir duvarın kenarında da çalılık. Katedralin duvarına yaslandık ve günahı işlemeye başladık. Detayları bırakalım. İkimiz için de ateşli, mutluluk dolu bir geceydi. Katedralin duvarına yaslanmış vaziyette, ayakta en az 10 kere seviştik. Sonra yere uzandık. Kısacası saatler boyu zevk yaşadık. Ne kadar çekici bir Bulgar pisti! Ne kadar tutkulu bir Bulgar pisti! Sabah 04.00’e doğru durmak zorunda kaldık.

100 DOLARA 2 TOKAT

İkimiz de mutluyduk. Bir taksi bulduk. Onu evine bırakmalıydım. Takside beni öpmeye başladı. Biraz aşırıydı. Bir ara şıklık yapmak istedim ama bunun aptalca olduğunu anladım, ona 100 dolar uzattım, kabul edeceğini sanıyordum ama kız gururu incinmiş şekilde bana bakıp iki tokat attı, bu psikolojik olarak beni çok sarstı. Çok haklıydı. Durumu düzeltmeye çalıştım, taksici gülmeye başladı. Neyse semtine geldik, arabadan indik, el sıkıştık ve tekrar öpüştük ve o, gecenin ıssızlığında kayboldu. Ben otele döndüm.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!