Afyonkarahisar'da trafik kazası: 3 ölü, 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda trafik kazası: 3 ölü, 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 21:49

AFYONKARAHİSAR’ın Bolvadin İlçesi’nde 2 TIR ve 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirdi, 1’i ağır 5 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, Bolvadin- Emirdağ yolunda saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Bolvadin’e bağlı Dişli Beldesi yakınlarında şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan karayolunda 2 TIR kafa kafaya çarpışırken, 2 otomobil de bu araçlara arkadan çarptı. Kazada TIR’larda bulunan 3 kişi sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazanın ardından olay yerine gelen AFAD ekipleri TIR’da sıkışan 1 yaralıyı ise kurtardı. Durumu ağır olan yaralı ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Otomobillerdeki 4 kişi ise hafif yaralandı. Bolvadin Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edilen yaralıların taburcu olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle kapanan yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bolvadin Belediyesi ve Karayolları Müdürlüğü ekipleri tarafından yolun temizlenmesinin ardından ulaşım normale döndü.

Haberin Devamı

ÖLEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı trafik kazasında ölü ve yaralıların isimleri belirlendi.

Alınan bilgiye göre, kazaya karışan 33 BRV 80 plakalı tırı Caner Avcı'nın, 46 NV 842 plakalı tırı Fahri Narlıoğlu'nun, ticari aracı da Mevlüt Maral'ın kullandığı tespit edildi.

Kazada ölenlerin Fahri Narlıoğlu, Fazıl Etizer ve Zakir İlan, yaralananların ise Mevlüt, Bilal, Ayşenur ve Hasan Turan Maral ile Caner Avcı olduğu saptandı.

Bolvadin-Konya karayolu Dişli köyü mevkisinde, 33 BRV 80 plakalı tır, karşı şeride geçerek 46 NV 842 plakalı tırla çarpışmıştı. Daha sonra 57 AN 492 plakalı ticari araç, bu tırlardan birine çarpmıştı. Kazada araçlarda bulunan 3 kişi yaşamını yitirmiş, 5 kişi yaralanmıştı. Yaralılar, Bolvadin ve Afyonkarahisar'daki devlet hastanelerinde tedavi altına alınmıştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!