Adresi 1 yıldır bulunamıyor

Güncelleme Tarihi:

Adresi 1 yıldır bulunamıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sultanahmet - Otomobilini park etmek isteyen otopark kahyasının yaptığı trafik kazası nedeniyle hakkında tazminat davası açılan şarkıcı Yıldız Tilbe'nin adresi bir yıldır tesbit edilemiyor.

Arnavutköy'deki bir restoranın kahyası olan Yüksel Salih, 13 Mayıs 1996 akşamı Yıldız Tilbe'nin otomobilini parketmek isterken Hamit Kısa'ya çarpmış ve ölümüne neden olmuştu. Hamit Kısa'nın eşi Meryem Kısa ve üç çocuğu İstanbul 4’üncü Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, Yüksel Salih ile Yıldız Tilbe hakkında toplam bir milyar liralık tazminat davası açmıştı.

Beş yıl hapsi istenmişti

Davanın son duruşmasında hakim, adresi tesbit edilemediği belirtilen davalı Yıldız Tilbe’nin halen İdobay Şirketinin sanatçısı olduğunun bilindiğini, adresinin bu şirketten tespit edilerek, sosyal ve ekonomik durumunun araştırılmasına karar verdi.

Kazanın ardından İstanbul 12’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde ’Dikkatsizlik ve Tedbirsizlik sonucu ölüme Sebebiyet Vermek’ten Yüksel Salih ve otomobilin sahibi Yıldız Tilbe aleyhine 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Hakim, dava sonunda şarkıcı Yıldız Tilbe’nin beraatine, Yüksel Salih’in ise, 7 ay 15 gün hapis ve 93 bin 750 lira ağır para cezasıyla cezalandırılmasına karar vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!