Adnan’ı dinleyip doktora gittim

Güncelleme Tarihi:

Adnan’ı dinleyip doktora gittim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2001 00:00


Haberin Devamı

Sadri Alışık Oyuncu ve Emek Ödülleri’inde, konuklar bir de barışmaya tanık oldular. Gönül Yazar ve Adnan Şenses, aralarındaki kavgayı geride bıraktılar.

Sadri Alışık Oyuncu ve Emek Ödülleri, dün akşam Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Oyunculuğuyla gönüllere taht kuran Kemal Sunal ve Sadri Alışık'ın hayatlarından ve filmlerinden bölümlerin yer aldığı multivizyon gösterisinin de sunulduğu gecede, Ali Sunal, Çolpan İlhan, Kerem Alışık ve birçok konuk gözyaşlarını tutamadı.

Barış sinyalleri

Bir ay önce söz düellosuna girişen Türk Sanat Müziği'nin iki ünlü ismi Gönül Yazar'la Adnan Şenses de, törende bir araya geldiler. Birbirlerine ilgi gösteren, övgüler yağdıran ikili, daha önce söylediklerini unutmuş gibiydiler. Gönül Yazar, Adnan Şenses'e, ‘‘Onun sesi neresinden çıkıyor belli değil’’ demiş, Şenses de bunun üzerine, ‘‘Gönül Hanım, bir doktora görünsün’’ açıklamasını yapmıştı. Gönül Yazar, ‘‘Adnan Bey'in tavsiyesini dinleyip doktora göründüm’’ diyerek kulağındaki akupunktur iğnelerini gösterdi. Yazar, ‘‘Benim yaptığım hataydı’’ dedi.

Aramızdan ayrılan Kemal Sunal'la Sadri Alışık'ın filmlerinden görüntülerin yer aldığı multivizyon gösterisi sırasında, salondaki konuklarla birlikte, Sunal'ın eşi Gül Hanım, oğlu Ali Sunal ve Müjdat Gezen gözyaşlarına engel olamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!