Adliye önünde silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Adliye önünde silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2021 07:00

Bakırköy Adliyesi’ndeki bir cinayet davasının çıkışında, ölenin yakınları sanık yakınlarına silahlı saldırıda bulundu. Sanık yakınlarından Hasan Polat ve Mustafa Polat bacaklarından kurşunlandı. Saldırıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da bir eğlence mekânında 12 Ocak 2020’de çıkan kavgada Cem Aküzüm vurularak öldürüldü. Cinayetle ilgili Fahrettin Büyükdeniz, Mehmet Polat, Polat İstanbulluoğlu, Şahin Kaygusuz ve Taha Cengizhan Karaca hakkında ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Adliye önünde silahlı saldırı

Bakırköy 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen ilk duruşmaya müşteki ve sanıkların yakınları geldi. Cem Aküzüm’ün yakınları adliye karşısındaki otoparkta sanık yakınlarına silahla saldırdı. 12 el ateş edilen olayda sanık yakını Hasan Polat ve Mustafa Polat kardeşler bacaklarından vuruldu. Otomobilleriyle kaçmaya çalışan 4 saldırgan yakalandı. Süleyman Berkecan Türkan ve Doğukan Aküzüm’ün silahla ateş ettikleri belirlendi. Şüpheliler ifadelerinde cinayetten bugüne kadar karşı tarafın sosyal medyadan paylaşım yapmaya devam ettiğini, kendilerinin de bunu kaldıramayarak otoparkta ateş açtıklarını, kaçarken de silahları attıklarını söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!