Adıyaman 2019 seçim sonuçları sorgulama ekranı! 31 Mart Adıyaman yerel seçim oy oranları

Güncelleme Tarihi:

Adıyaman 2019 seçim sonuçları sorgulama ekranı 31 Mart Adıyaman yerel seçim oy oranları
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 22:06

31 Mart Adıyaman yerel seçim sonuçları, sandıkların açılmaya başlamasının ardından kamuoyu ile paylaşıldı. Adıyaman Belediyesi için yerel seçimlerde oy oranları hakkında bilgi almak isteyen birçok vatandaş, internet üzerinden 31 Mart Adıyaman seçim sonuçları sorgularına yanıt aradı. İşte, YSK tarafından açıklanan verilere göre 31 Mart Adıyaman seçim sonuçları ve oy oranları hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Adıyaman seçim sonuçları, oy oranları ile birlikte bölgede ikamet eden birçok seçmenin gündeminde yer almaya başladı. Açılan sandıklara göre 31 Mart Adıyaman yerel seçim oy oranları hakkında bilgi edinmek isteyen birçok kişi, YSK'nın yayımladığı verilere odaklandı. İşte, 2019 Adıyaman belediye seçim sonuçları

ADIYAMAN SEÇİM SONUÇLARI 2019

Adıyaman, Bahçelievler Mahallesi'nde rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen Kadriye Şaşmaz (74) görevliler tarafından evine getirilen sandıkta oyunu kullandı.

Şaşmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastalığı nedeniyle dışarıya çıkamadığını, devletin sağladığı bu imkandan faydalanarak vatandaşlık görevini evinde yerine getirdiğini belirtti. Şaşmaz, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sandık görevlileri, Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan görme engelli Sevim Yıldız ve eşi bedensel engelli Mehmet Yıldız'ın oyunu kullanabilmesi için de sandığı evlerine götürdü.

Adıyaman'da geçirdiği trafik kazası sonrası sağ ayağını kaybeden İslim Acar ise tekerlekli sandalyeyle Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gelerek oyunu kullandı.

Eşi Murat Acar'ın yardımıyla okula gelip vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade eden Acar, "Oyumu kullandım. Vatan ve millete hayırlı olsun. Eşime de ayrıca bana yardımcı olduğu için teşekkür ederim." dedi.

Haberin Devamı

Adıyaman 2019 seçim sonuçları sorgulama ekranı 31 Mart Adıyaman yerel seçim oy oranları

BAKMADAN GEÇME!