Firari Öksüz'ün adliyedeki görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Firari Öksüzün adliyedeki görüntüleri ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 08:11

Darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturmada Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan tek sivil olan ve "FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün adliye içindeki görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

Ankara Batı Adliyesi'nin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Öksüz ve beraberinde getirilen 4. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli askerlerin, savcılık sorgusu öncesi sıra beklediği görülüyor. Savcılıktaki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkan Öksüz'ün çevresindekilerle diyalog kurmadığı, sadece avukatı ile konuştuğu görüntülerde yer alıyor.

Firari Öksüzün adliyedeki görüntüleri ortaya çıktı

Görüntülerde, Öksüz'ün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasından sonra adli emanetten el çantasını aldığı, avukatıyla vedalaşıp adliyeden ayrıldığı kameralara yansıyor.

ÜSTE YAKALANDI, 'TARLA BAKIYORUM' DEDİ

Ankara'daki Akıncı Hava Üssü'nde gözaltına alınan tek sivil olan ve serbest bırakıldıktan sonra hakkında arama kararı çıkarılan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Temel İslam Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz, darbe girişiminin karakutusu olarak nitelendiriliyor. İfadesinde bölgeye tarla bakmak için gittiğini söyleyen Öksüz'n o gece Fetullah Gülen'le görüştüğü ileri sürülüyor.

Haberin Devamı

Hakim karşısına çıkarılıp serbest bırakılan Öksüz için aynı gün yakalama kararı çıkarılmıştı.  

 

BAKMADAN GEÇME!