Son dakika... Adana'da kız arkadaşını darbeden ve 9. kattaki balkondan sarkıtan kişi operasyonla yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2020 08:10

Adana'da kız arkadaşı S.T.'yi (25) darbettikten sonra 9'uncu kattaki evinin balkonundan sarkıttığı iddia edilen Z.Z.Y. (29), özel hareketçılar tarafından etkisiz hale getirildi, genç kız kurtarıldı.

Haberin Devamı

Olay, gece saat 03.30 sıralarında Seyhan ilçesi, Aydınlar Mahallesi'ndeki bir apartmanın 9'uncu katında yaşandı. İddiaya göre, apartmanda yaşayanlar üst katlardan gelen çığlık sesleri üzerine polise ihbarda bulundu.

 Adrese gelen polis ekipleri, 9'uncu kattaki dairenin ziline bastı. Polisin uyarılarına rağmen şüphelinin kapıyı açmaması ve S.T'yi alıkoymaya devam etmesi üzerine olay yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve özel harekat polisleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekipler, çevre güvenliğini aldıktan sonra uzun namlulu silahlar, kalkan ve koç başıyla dairenin bulunduğu kata çıkarak kapıyı kırdı.

Z.Z.Y. etkisiz hale getirilerek gözaltına alınırken, S.T. isimli kız kurtarıldı. Kız arkadaşını darbettikten sonra balkondan sarkıttığı öne sürülen Z.Z.Y.'nin polis merkezindeki sorgusu sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!