Adana'da balıkçı teknesi battı! Acı haber geldi... Gözyaşları içinde kaldılar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2021 09:15

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde su alan balıkçı teknesi battı. Batan teknedeki Suat Özacarlı (58) hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı Fatih Gözüküçük ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Özacarlı'nın yakınlarının güçlükle uzaklaştırdığı acılı kadın ve oğlu ise sinir krizleri geçirdi.

Haberin Devamı

Olay, saat 06.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçezi Ayvalı Mahallesi'nde meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde tekneyle baraj gölüne açılan Suat Özacarlı ve Fatih Gözüküçük, balık avının ardından dönüşe geçti. Ancak kıyıya yaklaşık 50 metre mesafede tekne su almaya başladı. Özacarlı ve Gözüküçük, kıyıya yüzerek ulaşmak için suya atladı. Durumu fark eden mahalleli de yardım etmek için tekneyle suya açıldı. Mahalleli Fatih Gözüküçük’ü kurtarıldı. Bu sırada Fatih Gözüküçük, polisin çalışmasını yaşlı gözlerle izledi.

CESEDİNE ULAŞILDI

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde balıkçı teknesinin batması sonucu kaybolan Suat Özacarlı'nın cansız bedenine ulaşıldı. Özacarlı’nın cenazesi kıyıya çıkarılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

EŞİ VE OĞLU, SON KEZ SARILDI

Haberin Devamı

Eşi ve oğlu kıyıya gelip, Özacarlı'nın cesedine sarıldı. Yakınlarının güçlükle uzaklaştırdığı acılı kadın ve oğlu, sinir krizleri geçirdi. Özacarlı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!