Acil serviste doktora saldırı

Güncelleme Tarihi:

Acil serviste doktora saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2013 09:49

IĞDIR Devlet Hastanesi’nde dahiliye uzmanı ve yoğun bakım sorumlusu Dr. İrfan Tursun, hasta yakınları tarafından dövüldü. Dr Tursun, çalıştığı hastanenin acil servisinde müşahade altına alındı.

Haberin Devamı

Dün saat 16.30 sıralarında Devlet Hastanesi’nin acil servisinde bir hastaya bakan Dr. İrfan Tursun’un yanına gelen başka bir hastanın yakınları, hastalarının durumunu sordu. İddiaya göre, "Hastanıza ben bakmadım, bilmiyorum" diyen Dr. Tursun, bu kişilerin tekme tokatlı saldırısına uğradı. Diğer hasta yakınları ve personel tarafından saldırganların elinden kurtarılan Dr. İrfan Tursun, aldığı darbelerle yüzünden yaralandı ve görev yaptığı acil serviste müşahede altına alındı.

Dr. İrfan Tursun’un şikayeti üzerine saldırganlar polis tarafından gözaltına alındı. Dr. Tursun, olayla ilgili açıklama yapmak istemedi.

DOKTORLAR İŞ BIRAKTI

Iğdır Devlet Hastanesi’ndeki Dr. İrfan Tursun’un hasta yakınları tarafından dövülmesinin ardından hastanede görev yapan meslektaşları saldırıyı kınamak için iş bıraktı. Sadece acil servisteki doktorların görev başında olduğu hastanenin Başhekim Yardımcısı Yavuz Çakıroğlu, "Doktor arkadaşlar görevleri başındalar. Ancak çalışmıyorlar. Hasta bakıp bakmamaları doktorların kendi inisiyatifinde. Biz doktorlara idari işlem yapılacağı yolunda uyarıda bulunduk" dedi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!