Açıkhava’da diva zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Açıkhava’da diva zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2001 00:00


Haberin Devamı

Pop müziğinin ünlü isimlerinden Sezen Aksu ile Tarkan, Sezen Aksu ile Nilüfer daha önce düet konserlerle bir araya gelmişti. Önümüzdeki günlerde bu düet konserlere bir yenisi daha ekleniyor. Türk Sanat Müziğinin iki dev ismi Emel Sayın'la Muazzez Abacı, bu yıl 12'ncisi düzenlenen ve Most Production tarafından organize edilen Açıkhava Konserleri'nde bir araya gelecek. 21 Temmuz günü Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verecekleri konserde iki ünlü sanatçı, beğenilen şarkılarını seslendirecekler. Sanatçılara Kutlu Payaslı şefliğinde, 25 kişilik özel bir saz ekibi eşlik edecek. Sanatçılar önce tek tek sahneye çıkıp şarkıları seslendirecekler. Son bölümde ise, ikisi bir arada, sanat müziğinin en popüler eserlerini birlikte söyleyecekler.

Açıkhava Konserleri, 19 Temmuz'da, dünyaca ünlü Goran Bregovic'in konseriyle başlayacak. Sanatçıya, ‘‘Düğün ve Cenaze’’ orkestrası eşlik edecek.

Açıkhava Konserleri'de, Emel Sayın ve Muazzez Abacı'nın yanı sıra birçok ünlü isim de konser verecek. Özellikle Türk Halk Müziği'ne getirdiği yorumla haklı bir ün kazanan Erkan Oğur'la, birçok film müziğine imza atan Ermeni Djivan Gasparyan'ın 1 Ağustos'ta verecekleri konserin biletlerine şimdiden yoğun ilgi var.

Kayahan da uzun zamandır ilk kez bir konser verecek. Kayahan, 20 Temmuz'daki ‘‘Büyük Usta'dan Gönül Şarkıları’’ adlı konserinde, son albümü ‘‘Gönül Sayfam’’dan şarkılar seslendirecek.

Gasparyan geliyor

19 Temmuz Goran Bregovic

20 Temmuz Kayahan

21 Temmuz Emel Sayın-Muazzez Abacı

22 Temmuz Kardeş Türküler

23 Temmuz Athena

24 Temmuz Yavuz Bingöl

25 Temmuz Leman Sam ve

Grup Gündoğarken

26 Temmuz Teoman

27 Temmuz Mazhar-Fuat-Özkan

28 Temmuz Mirkelam

29 Temmuz Neşet Ertaş

31 Temmuz Timur Selçuk

1 Ağustos Erkan Oğur-Djivan Gasparyan

2-3-4 Ağustos Nilüfer

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!