Acı haber geldi! 1 asker şehit...

Güncelleme Tarihi:

Acı haber geldi 1 asker şehit...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2019 11:48

Hakkari'nin Irak sınır hattında bulunan Serabat üs bölgesine sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerin açmış olduğu taciz ateşi sonrasında Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli şehit oldu. Bölgede Hava destekli operasyon başlatıldı.

Haberin Devamı

HAKKARİ'nin Derecik ilçesi Irak sınırına yakın bölgedeki askeri üsse PKK'lı teröristlerce taciz ateşi açılması sonucu 1 asker şehit oldu. 

Hakkari ve çevresindeki operasyonlar sürdürülürken, bugün sabah saatlerinde, Derecik ilçesi Irak sınırına yakın bölgedeki askeri üsse, PKK'lı teröristlerce taciz ateşi açıldı. Açılan ateşte, 1 asker şehit oldu. Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

ALANYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli'nin (27) acı haberi, Antalya'nın Alanya ilçesinde oturan annesi ve kardeşlerine verildi.

Şehit Zekeriya Zencirli'nin Alanya'ya bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde oturan annesi Leyla Çelik ve kardeşlerine şehadet haberi askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin annesinin evine Türk bayrağı asılırken, acı haberi alan yakınları ve komşular da eve akın etti.

Haberin Devamı

Şehit Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli'nin anne ve babasının bir süre önce ayrıldığı, babasının Kırşehir'in Kaman ilçesinde, annesinin ise Alanya'da oturduğu belirtildi. Bekar olan şehidin iki kardeşinin Alanya'da ticaretle uğraştığı kaydedildi.

Acı haber geldi 1 asker şehit...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!