Aaaaaa, benim elbisemi giymis!

Güncelleme Tarihi:

Aaaaaa, benim elbisemi giymis
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Neyse ki Turkler hala siyah giymekten pek vazgecmedi! Boylelikle unlulerimizin ayni model ve modaciya ait renkli ve satafatli kiyafetle, ustelik ayni mekanda bulusmalari gibi bir durumla pek karsilasmiyoruz. Ama Hollywood'da durum farkli...

Sik olmaya ozenen her kadinin yureginin bir kosesinde ayni korku saklidir: Ya biri benimle ayni kiyafeti giyerse? Sinema dunyasinda ve jet sosyetede bu tur talihsizliklere zaman zaman rastlaniyor.

Yillar once Liz Taylor ile Italyan sinemasinin unlu yildizi Gina Lollobrigida, Moskova Film Festivali’nin acilis gecesinde es kiyafetlerle salona girince cok sasirmislar ve sikintilarini sen kahkahalarla gizlemeye calismislardi. O gunden sonra da es kiyafet sanssizligi pek cok guzel kadina sikintili saatler yasatti. Son zamanlarda ise Hollywood dunyasinda ayni kiyafetleriyle dikkat ceken unlu kadinlarin sayisi oldukca artti. Iste size birkac ornek...

Muzik dunyasinin unlu iki sarkicisi Mariah Carey ve Baharat Kizlar toplulugunun Mel'i vucutlarini simsiki saran dekolte kirmizi tuvaletleriyle bir partide bulustular. Mariah Carey tuvaletin fazla dar olmasindan rahatsizdi. (Oysa Mel'e gore cok daha ince bir bedene sahip!)

Liz Hurley, son filminin galasinda kursuni dekolte tuvaletiyle soluk kesti. Versace'nin imzasini tasiyan tuvaletin bir esini ise birkac gun sonra genc oyuncu Charlize Theron, bir gala gecesinde giydi.

Versace imzasi

Ayni kiyafeti giyme sanssizligini yasayanlar arasinda Salma Hayek ve Mira Sorvino'da var. Meksika asilli seksi yildiz Salma Hayek ve Miro Sorvino ayni davete Versace imzali ayni kirmizi elbiseyle gelmisler. Tuhaf kader! Hayek duruma ilgisiz kalirken, Mira Sorvino butun gece suratini asmis.

Genc sarkici Dani Behr, annesi yasindaki Diana Ross'un yaninda sonuk kalinca cok sasirmis. Diana Ross kendi yasina uygun bir model sectigi icin begenilirken Dani Behr'e yakismadigi konusulmus.

Cindy Crawford, Rosie Perez ve Rita Wilson'un ortak ozelligi nedir? Bu sorunun yaniti cok basit: Giydikleri tuvalet. Cindy Crawford hamile haline ragmen ince askili tuvaletiyle buyuk sukse yapti. Rita Wilson ve Rosie Perez ayni model tuvaletlerle davetlerde boy gosterdiklerinde durum ise degisti. Rukuslukle bile suclandilar. Tuvaletin en cok Cindy Crawford'a yakistigini herkes kabul etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!