9 kadını çarpan chat çapkını

Güncelleme Tarihi:

9 kadını çarpan chat çapkını
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2007 00:00

İnternette tanışıp cinsel ilişkiye girdiği kadınları hapla uyutan ve çantalarını gasp eden chat çapkını ile suç ortağı eşi yakalandı.

İSTANBUL Asayiş Şube’ye farklı tarihlerde başvuran aralarında üst düzey yöneticilerin de bulunduğu 9 kadın, internette tanıştıkları bir erkek tarafından uyutularak eşyalarının gasp edildiğini söyledi. Ekipler zanlının, Sarıyer’de otomobilin içinde uyuttuğu Y.V. adlı kadınla bir benzincide görüntülerini buldu. Kadının kredi kartı ile bankadan para çeken zanlının otomobilinin plakası belirlendi. Otomobili Murat Cüce’nin kiraladığı ortaya çıktı. Murat Cüce (33) ve olaylarda kendisine yardım ettiği belirlenen eşi Nurgül Cüce (32) önceki sabaha karşı operasyonla gözaltına aldı.

Tanışıp evlerine gidiyor

Chat yaparken kendisini cerrah ve pilot olarak tanıtan ve Cengiz Becerir, Levent Öztürk, Semih, Ersin Konak, Mehmet Özgenç Erhan ve Yüksel isimlerini kullanan Murat Cüce’nin nick olarak da Duru 34, Erhan, 16 Şubat’ı seçtiği belirlendi. Cüce’nin buluşmaya ikna ettiği ve evlerine gittiği kadınlarla ilişkiye girdikten sonra içkilerine yeşil reçete ile satılan uyuşturucu ilacı attığı belirlendi.

Tecavüz etmiş

Kadınların kart şifrelerini de öğrenen Murat Cüce’nin cep telefonu, para ve kredi kartlarını gasp ettikten sonra kaçtığı anlaşıldı. Murat Cüce’nin İsviçre Adalet Bakanlığı’nda çalışan M.Y. adlı kadını da bayılttıktan sonra tecavüz ettiği
/images/100/0x0/55eb0a91f018fbb8f8a730fe
iddia edildi. Mağdur kadınlar tarafından teşhis edilen Murat Cüce ile eşi mahkemeye sevk edildi. Cüce’nin başka kurbanları olup olmadığı araştırılıyor.

Birlikteyken mutlulardı

Evli ve iki çocuğu bulunan Murat Cüce’nin gasp ettiği çantaları eşi Nurgül Cüce’ye teslim ettiği, çantaların içinden parfüm, makyaj malzemesi gibi ürünleri alan Nurgül Cüce’nin de, kredi kartlarıyla limitine kadar alışveriş yaptığı ortaya çıktı. Murat Cüce mahkemeye sevk edilirken, "Benimle birlikte olurken çok memnundular. Kimse şikayet etmiyordu" diye bağırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!