8'inci sınıflar ne zaman okula gidecek? Önemli açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

8inci sınıflar ne zaman okula gidecek Önemli açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2021 11:46

Okullar ne zaman açılacak sorusu ile 8'inc sınıfların ne zaman okula gideceği hakkında bilgi edinmek isteyen pek çok kişi, internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştiriyor. Pandemi süreci dolayısıyla uzaktan eğitim süreci ile devam eden şubeler arasında yer alan 8'inci sınıflar için detaylar belli oldu. Peki, 8'inci sınıflar ne zaman okula gidecek? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

8'inci sınıflar ne zaman okula gidecek sorusu cevap buldu. Okulların açılış tarihi hakkında açıklama yapan Ziya Selçuk, 8'inci sınıfların yüz yüze eğitime başlayacağı tarihi de duyurdu. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılışı ile ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu.

15 Şubat pazartesi günü eğitime başlıyoruz. Köy okullarımızı tüm sınıflarda yüz yüze ve tam zamanlı olarak açıyoruz. Okul öncesine verdiğimiz önem bellidir. 15 Şubat'ta tüm bağımsız anaokullarımızı da açma kararı verdik. İlkokullarımız açılması kararını verdik, yine seyreltilmiş şekilde haftanın 2 günü olarak devam edecektir.

1 Mart tarihinde sınav dönemindeki öğrencilerimiz de tam zamanlı olarak açılacak. Sokağa çıkma kısıtlaması olan gün ve saatlerde öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.

Haberin Devamı

Dolayısıyla 8'inci sınıf öğrencileri, 1 Mart tarihinde yüz yüze eğitime başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!