822 terörüne son

Güncelleme Tarihi:

822 terörüne son
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 1997 00:00

Haberin Devamı

822’li hatların ucuzlatılması için başlattığımız kampanyaya mutlaka katılın

Artık Türk İnternet kullanıcılarının da seslerini duyurabilecekleri bir Ağ sitesi var. Birkaç aydır sayfamızda yayınlamakta olduğumuz, İnternet kullanıcılarının her konudaki görüşüne açık İnteraktif köşemiz, İnternet üzerine taşındı.

İnteraktif köşemizin eski kağıda basılı versiyonu, her hafta ancak bir iki okurun görüşünün yayınlanmasına olanak tanıyordu. Ancak İnternet’in sağlamış olduğu her türlü iletişim olanağından yararlanılarak, List 2000 ve Yurtsan Atakan tarafından tasarlanan Ağ sitesi sayesinde, bu kısıtlama ortadan kalktı. İnteraktif isimli Ağ sitesinin sayfalarına bağlanan kullanıcılar, artık her konuda görüş bildirebilecekleri gibi kendi istedikleri başlıklarla da yeni tartışma konuları açabilecekler.

İnteraktif Ağ sitesi, başlıca dört ana bölümden oluşuyor. Siteye bağlananlar ilk olarak ‘‘Gündemdeki Konu’’ başlıklı sayfayla karşılanıyorlar. Gündeme göre zaman zaman yenilenen bu sayfanın amacı İnternet kullanıcılarının ortak sorunlarının, yine İnternet kullanıcılarının güçbirliğiyle çözülebilmesine zemin hazırlamak. Bu bölüme gönderilen mesajlardan seçmeler, her hafta kağıda basılı İnteraktif köşesinde de yayınlanacak. ‘‘Gündemdeki Konu’’ bölümünde ele alınan ilk sorun, hemen bütün İnternet kullanıcılarının ortak derdi olan 822’li hatlara uygulanan yüksek tarife...

Sitenin ikinci ana bölümü ise ‘‘Yeni Konu Yaratma’’, başlığını taşıyor. Bu bölüme giren kullanıcılar, gündeme getirmek istedikleri her türlü konuda kendi tartışma gruplarını yaratabiliyorlar.

‘‘Mesaj Okuma’’ isimli bölüm ise İnteraktif Ağ sitesinin belkemiği. Bu bölümde, o güne kadar açılmış olan tüm tartışma gruplarının bir listesi yer alıyor. Kullanıcılar bu listeden kendi ilgi alanlarına hitap eden başlıkları seçip, bu konuda gönderilmiş olan mesajları okuyabiliyor ve kendi fikirlerini aktarabiliyorlar.

Sitenin en işlevsel bölümlerinden biri ise ‘‘Arama’’ bölümü. Site ziyaretçileri bu bölümden, anahtar kelime ya da kelimeler girerek, tüm mesajlar içinden tarama yapabiliyorlar.

http://www.list2000.com.tr/interaktif

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!