8 Ocak Perşembe günü okulların kar tatili olduğu iller

Güncelleme Tarihi:

8 Ocak Perşembe günü okulların kar tatili olduğu iller
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 09:41

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 4 ila 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Kar tatili yarın da devam edecek mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 7-8 Ocak 2015 tarihinde eğitime ara verilecek il ve ilçeler valiliklerce açıklanmaya devam ediyor. İşte Perşembe günü kar tatili olan il ve ilçeler...(Resmi açıklamalar geldikçe liste sürekli güncellenecektir...)

Haberin Devamı

Yoğun kar yağışı yurdun bir çok kesimini vurdu. Yağışların bugün de etkili olacağı belirtildi. İşte detaylar...

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde görülecek yağışların, Doğu Akdeniz’de yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olmak üzere; Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Batman

ANKARA(7-8 OCAK TATİL)

Bugün okulların tatil olmaması nedeniyle gündeme oturan Ankara'da flaş karar... Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verildiği açıklandı.

SAKARYA(7-8 OCAK TATİL)
Sakarya'da kar yağışı nedeniyle kent genelindeki tüm okullarda eğitime iki gün ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun Vali Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirilen olağanüstü toplantısında, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında yarın ve perşembe günü eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi. Kentte, bugün de taşımalı eğitim yapan okullar tatil edilmişti.

Haberin Devamı

8 Ocak Perşembe günü okulların kar tatili olduğu iller

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!