7 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı - Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

7 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı -  Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.comda açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2021 22:17

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam belli oldu. Sisal Şans tarafından noter huzurunda düzenlenen çekilişte geri sayım sona erdi. Heyecan seviyesi artan bu akşamki çekilişte tam 136 milyon liralık büyük ikramiye sahibini aradı. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan çekiliş sonrası kazandıran numaralar millipiyangoonline.com ekranı üzerinden ilan edildi. Gözler şimdi şanslı rakamlarda. İşte, 7 Nisan Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve canlı çekiliş sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

7 Nisan 2021 tarihli Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşamki çekilişin hemen ardından yayınlandı. Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21.30'da gerçekleşti. Çekilişin ardından şans oyunu tutkunları sonuç sorgulamalarına yoğunlaştı. Çılgın Sayısal Loto sonuçlarınızı aşağıdaki bağlantı üzerinden online olarak öğrenebilirsiniz. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor.

7 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı -  Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.comda açıklandı

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ 

 

NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Haberin Devamı

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!