7 Müslümcü jiletten hastanelik

Güncelleme Tarihi:

7 Müslümcü jiletten hastanelik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Müslüm Gürses'in memleketi Şanlıurfa'da, Görme Özürlüler Derneği yararına verdiği konserde yine kan aktı.

Konserde çok sayıda Müslüm Gürses hayranı kendini jiletlerken, bunlardan 7'si hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa'nın Onbirnisan Stadı'nı önceki akşam dolduranlar, Müslüm Gürses'in şarkılarıyla kendilerinden geçti. Güvenlik tedbirleri konusunda yetersiz kalan polis, girişte tam kontrol yapamadı ve Müslüm Gürses fanatikleri içeriye jiletlerle girdi. Sanatçının sahne almasından sonra hüzünlü şarkılarla kendilerinden geçen fanatik hayranlar, vücuklarını jiletlerle kesmeye başladı.

Bu kanlı gösteride fanatik hayranlardan Abdullah Çiftkaya, hızını alamayıp elindeki jiletle kolundaki damarı kesince kan içinde kaldı. Kan kaybından fenalaşan Çiftkaya ambulansla hastaneye kaldırılırken, tribünlerdeki Müslüm hayranları ise arkadaşlarını alkış ve tezahüratlarla hastaneye yolcu etti. Daha sonra da aşırı kan kaybeden 6 kişi daha hastaneye yetiştirildi.

Bu arada konserde kendini jiletle yaralayanları görüntüleyen Hürriyet Haber Ajansı muhabiri Faruk Deveci'yi polis tartakladı ve çektiği filmlere el koymak istedi. Ellerinde jiletlerle stada girmek isteyen bir grup da, istekleri yerine getirilmeyince elbiselerini çıkarıp yaktı. Müslüm Gürses, memleketinde gördüğü ilgiden son derece memnun kaldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!