65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri: 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Güncelleme Tarihi:

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri: 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2021 09:51

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı belirli saatler aralığında uygulanıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında başlatılan uygulamada vatandaşlar belirtilen saatler aralığında dışarı çıkabiliyorlar. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının ne zaman biteceği merak edilen konular arasında yerini aldı. Daha önce gündeme gelen tarihler arasında mart ayı bulunuyordu. İşte detaylar

Haberin Devamı

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının ne zaman biteceği araştırılıyor. Koronavirüs salgınında alınan önlemler kapsamında virüsten en çok etkilenen yaş gurubu olan 65 yaş ve üzeri kişiler gün içerisinde 10.00-13.00 saatlerinde dışarı çıkabiliyorlar. Yasağın ne zaman biteceği ile ilgili gözler resmi açıklamalara çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ programı nedeniyle geçen hafta yapılamayan kabine toplantısı üç haftalık aranın ardından yapıldı. Ancak toplantının ardından konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

65 YAŞ ÜSTÜ YASAK NE ZAMAN BİTECEK?

Henüz 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının sona ereceği tarih ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Elazığ programı nedeniyle geçen hafta yapılamayan kabine toplantısı üç haftalık aranın ardından dün yapıldı.

Haberin Devamı

Başta 65 yaş üstü ve 20 yaş altına getirilen kısıtlamalar olmak üzere, hafta sonu yasaklarında enseme olup olmayacağı da kabinede ele alınacak başlıklar arasında yer alıyordu. Bu kapsamda kısıtlama uygulanan saatlerin esnetilmesi kararının alınabileceği belirtiliyordu. Ancak toplantının ardından konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri: 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ

Tüm illerde 65 yaş ve üzeri kişiler gün içerisinde 10.00-13.00 saatlerinde 1 Ocak 2001 ve sonrasında doğan 20 yaş altı bireyler ise gün içerisinde 13.00-16.00 saatlerinde sokağa çıkabilecek. Bu saatler dışında belirtilen yaş gruplarındaki vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.

BAKMADAN GEÇME!