57’lik sevgiliye kaçtı

Güncelleme Tarihi:

57’lik sevgiliye kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Gümüşhane'de bir süre önce emekli olan sivil savunma müdürü, 4 çocuk babası 57 yaşındaki Ahmet Yılmaz, 2 çocuk annesi 25 yaşındaki Güller Erdoğan ile kaçtı. İlginç firar, 3 gün önce gerçekleşti. Bir süreden beri eve geç gelen ve eşine, arkadaşlarıyla dua ettiğini söyleyen genç kadın, çocuklarını komşuya bıraktı.

Tarikata gidiyorum diye terk etti

‘‘Ben tarikata gidiyorum, hakkınızı helal edin’’ deyip kayıplara karışan Güller Erdoğan'ı arayan 32 yaşındaki koca Yakup Erdoğan, eşinin Ahmet Yılmaz'la kaçtığını öğrendi. Acı gerçek karşısında çareyi polise gitmekte bulan Yakup Erdoğan, ‘‘Hiç şüphelenmedim. Akşamları hanım arkadaşları ile ayine gitmesinde sakınca görmemiştim. Dönüşünde sürekli namaz kılıp Kuran okurdu. Böyle bir şey yapacağını hiç düşünmezdim’’ dedi.

Yaşlı çapkın Yılmaz'ın, ilk eşi öldüğü için ikinci kez evlendiği belirlendi. Güller Erdoğan'ın evden kaçmasından sonra ifadesi alınan 7 yaşındaki oğlu ve 5 yaşındaki kızı da, annelerinin bir erkekle gözlerinin önünde seviştiğini, bunu anlatmaları halinde boğazlarını keserek öldüreceğini söylediğini anlattılar. Yakup Erdoğan boşanma davası açtı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!