46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 08:25

46 Yok Olan dizisi nefes kesen bölümlerle devam ediyor. 46 Yok Olan'da bu hafta heyecan doruktaydı. Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. Son bölümün ardından hayranları şimdi 7.bölüm fragmanını merakla bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı

46 Yok Olan 6. son bölümüyle ekrana geldi. 46 Yok Olan değişen yayın günüyle Cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Yeni bölümde Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? 46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 7.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı  

Haberin Devamı

Serdar Akar’ın yönetmenliğinde, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal’ın yer aldığı, senaryosu Mehmet Ercan Erdem’e ait olan ‘46 Yok Olan’, farklı senaryosu ve yıldız oyuncuları ile Star’da izleyici ile buluşacak.

46 YOK OLAN SON BÖLÜM İZLE

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

EZO UYANIYOR MU?

Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. İntikamını almak ve hep cevabını aradığı soruları bulmak için ayağına gelen bu fırsata ne cevap verecek?

Ceyla, hayatında ilk kez bu kadar rahat hissederek, Murat’a kendisiyle ilgili çok ilginç detaylar anlatacak. Peki Ceyla geceyi hatırlayınca neler hissedecek?

46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Haberin Devamı

Selin’in Bursa’daki gizli göreviyle ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Selin, Bursa’daki komiseriyle tüm yaşananlardan sonra ilk kez bir araya gelecek. Bu görüşmede neler yaşanacak?

Doğan, Selin’in peşindeki takipçi için yaptığı araştırmalardan rahatsız olur. Yakalanmamak için Selin’i engellemek isteyen Doğan nasıl bir yola başvuracak?

Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? Ceyla, Ezo için çok önemli bir ana tanık olacak.


46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler. İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için her şey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.

Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

 İKİ YILDIZ AYNI DİZİDE

‘Ceyla’ karakteri ile izleyeceğimiz Melis Birkan Moleküler Biyoloji ve Genetik Profesör’ü Murat Günay’ın (Erdal Beşikçioğlu) yanında çalışmaya başladıktan sonra hayatı daha da karmaşık bir hal alacak.
İşinde son derece disiplinli ve başarılı bir komiseri canlandıran Yasemin Allen’in yolu Murat’la ( Erdal Beşikçioğlu) kesiştirecek.

Haberin Devamı

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yasemin Allen 10 Temmuz 1989 Londra İngiltere doğumludur. Yasemin Allen boyu 1.75 m. kilosu 54 kg. Annesi yeşilçam’ıın başarılı oyuncularından Suna Yıldızoğlu’dur. Babası Dudley Allen’dir.

Yasemin Allen daha 3 aylıkken anne babası ayrılmış babası Güney Afrika’ya yerleşmiştir.

İlkokulu Türkiye’de okuyan güzel oyuncu 11 yaşında Avusturalya’ya annesi ile birlikte yerleşti.

Liseyi orda okudu. Liseyi bitirdikten sonra Queesland Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü kazandı.

2008 yılında yapılan L’Oreal Yeni Yüz yarışmasının finalisti oldu. Yine 2008 yılında annesiyle birlikte Türkiye’ye geri döndü. Yasemin Allen Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi.

Haberin Devamı

2008 yılında çekilen ve ilk dizisi olan Elif adlı dizide başrol oynamıştır. Onur Tuna ile sevgili oldular. 2013 yapımlı Aşk ve Su filminde başrol oynadı.

Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fatma Haseki Sultan karakterini canlandırdı. 2014 yılında ise Şeref Meselesi adlı dizide oynadı.

Yasemin Allen’in rol aldığı dizi ve filmler:

2016 46 Yok Olan

2014 Şeref Meselesi

2014 Muhteşem Yüzyıl

2013 Merhamet-Irmak

2013 Su ve Ateş

2011 Hayat Devam Ediyor-Pelin Akça

2010 Yerden Yüksek

2009 Kavak Yelleri

2008 Elif -Elif

MELİS BİRKAN KİMDİR?

46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Melis Birkan, 30 Kasım 1982 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesinin adı Selda, babasının adı Cevdet Birkan’dır. İlkokula başladığı sene babasının işi nedeniyle İstanbul’a taşındılar. Henüz altı yaşındayken ortaya çıkan dans ilgisi üzerine ilköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede hem okuyup hem çalışarak modern dans eğitimini tamamladı.
Melis Birkan, 2005 yılında Kanaltürk’teki “Tarz-ı Hayat” isimli life style programı sundu. Sonra yine 2005 yılında “Çapkın” dizisinde rol aldı. Ardından 2006 yılında Serdar Akar‘ın yönettiği “Barda” filminde oynadı. Aynı yıl Kartal Tibet‘in yönettiği “Amerikalılar Karadeniz’de” oynadı. Sonra da iki sene süren “Köprü” isimli bir TV dizisinde oynadı. Arada Çağan Irmak‘ın “Ulak” filminde oynadı.

Haberin Devamı

Melis Birkan, 2008 yılında Çağan Irmak‘ın çok ses getiren filmi “Issız Adam” filminde Cemal Hünal ile başrolü paylaştı.

Ödülleri
2009 – 14.Sadri Alışık Ödülleri , En İyi Kadın Oyuncu (Issız Adam)

Rol Aldığı Diziler – Filmler
2005 – Çapkın
2006 – Barda
2006 – Amerikalılar Karadeniz’de 2
2006-2007 – Köprü
2006 – İyi ki Varsın
2007 – Komedi Dükkanı
2007 – Ulak
2008 – Ayışığı
2008 – Issız Adam
2009 – Bu Kalp Seni Unutur mu?
2009 – Adını Sen Koy
2009 – Avrupa Yakası
2010 – Deli Saraylı
2012 – İşler Güçler
2012-2013 – Leyla ile Mecnun (dizi)
2014 – Saklı Kalan
2015 – Büyük Sürgün Kafkasya
2016 – Kod Adı 46

 

 

BAKMADAN GEÇME!