41 kere maşallah

Güncelleme Tarihi:

41 kere maşallah
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Show TV'de gösterilen ‘‘Keko’’ dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınma imkanına kavuşan Yunus Bülbül, 41'inci albümünü geçtiğimiz günlerde çıkardı. 200'ün üstünde bestesi bulunun İskenderunlu Yunus Bülbül'ün ‘‘Öpeceğim Bi Tane’’ adlı albümünde Müslüm Gürses, Ceylan, Bülent Ersoy, Kamuran Akkor, Kibariye ve Ümit Besen gibi ünlü sanatçılar da yer alıyor.

Bülbül, albümünün ikinci klibini ‘‘Asker Oldum Anne’’ adlı şarkısına çekti. Klibin yönetmenliğini Bülbül'ün eşi Sezer Güvenirgil yaptı. Klipte Beşiktaşlı Sertan'ın hamile eşi Nihal Eser de rol aldı. Yunus Bülbül, önümüzdeki günlerde de eşiyle birlikte ‘‘Bücür Cadı’’ adlı bir komedi dizisi için kamera karşısına geçecek.

On parmağında on marifeti olan Yunus Bülbül, oyuncusu, yapımcı, yönetmen ve söz yazarı olarak da faaliyet gösteriyor. Sık sık eşi Sezer Güvenirgil'le birlikte Almanya'ya konserler vermeye giden Bülbül'ün son klibi önümüzdeki günlerde ekrana gelecek.

Bugüne kadar 41 albüm çıkaran Yunus Bülbül, özellikle Almanya'da çok seviliyor. Türkiye'de çeşitli dizilerde rol alan Bülbül, önümüzdeki günlerde yeni bir dizi için kamera karşısına geçecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!