4.5G nedir? 4.5G' ye nasıl geçilir?

Güncelleme Tarihi:

4.5G nedir 4.5G ye nasıl geçilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 13:02

4.5G ihaleleri oldukça ses getirmişti. Teknolojinin sürekli geliştiği çağımızda yeni kavramlarda kendilerine yer buluyor. Peki nedir bu 4.5G?

Haberin Devamı

Akıllı telefonların hayatlarımıza girmesi ile birlikte, onların kullanımını geliştirmek için çalışmalar da hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde gündemden düşmeyen ihale haberleri ile kendinden sıkca söz ettiren 4.5G teknolojisi ile ilgli detayları yazımızda bulabileceksiniz.

4.5G nedir?

Ülkemizde telefonlarda 3G teknolojisine sahipken yakın zamanda 4.5G teknolojisine geçişi gerçekleşmiş oldu. Bu gelişme sayesinde özellikle veri indirme hızında büyük artışlar yaşandı.

4.5G teknolojisi sayesinde akıllı cihazların veri indirme hızındaki artış 3G'li cihazlara göre oldukça fazla. Öyle ki, kullanıcılar aradaki farkı hemen anlayabiliyor.

4.5G teknolojisine sahip cihazlar, video izleme, müzik dinleme bu verileri başkaları ile paylaşma sürelerini oldukça kısaltıyor.

Özellikle HD video izleme keyfini, 4.5G teknolojisi ile ise hem hızlı hem de kaliteli bir şekilde yaşayabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

4.5G' ye nasıl geçilir?

4.5G'ye geçiş işlemlerinizi sim kartınız uyumlu ise ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Ancak ilk ve önemli adım olarak da bu teknolojiye uygun bir akıllı cep telefonunuzun olma şartını da yerine getiriyor olmalısınız. Ayrıca tabletlerinizi de 4.5G'ye uyumlu hale getirebiliyorsunuz.

4.5G işlemleriniz için kullandığınız ya da kullanmayı düşündüğünüz mobil operatörlerin çeşitli kampanyalarından da yararlanabiliyorsunuz. 4.5G paketlerini kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirerek hizmet almanızı sağlayacaklardır.

Her geçen gün yeni gelecek teknolojiye daha kolay uyum sağlıyoruz ve alışıyoruz. İlerleyen dönemlerde de yeni gelişmeler telekomünikasyon dünyasını bekliyor olacak.

4.5G nedir 4.5G ye nasıl geçilir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!