300 kilometre hızla canlı yayın yaptı, tehdit yağdırdı: Sana sonu yaşatacağım

Güncelleme Tarihi:

300 kilometre hızla canlı yayın yaptı, tehdit yağdırdı: Sana sonu yaşatacağım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2020 15:09

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tartıştığı kız arkadaşı R.Y'yi (23) bıçakla bacağından yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ü.D'nin (25), olay öncesi gittiği Diyarbakır'dan otomobiliyle saatte 300 kilometre hızla geri dönerken sosyal medyadan canlı yayın yapıp, kız arkadaşını tehdit ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Nazilli'de bir GSM şirketinin bayiliğini yapan Ü.D, telefonda kız arkadaşı R.Y ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından bir iş için Diyarbakır'a giden Ü.D, Nazilli'ye döndükten sonra 29 Kasım tarihinde kız arkadaşı R.Y'yi İstasyon Meydanı'nda bıçakla sağ bacağından yaraladı. Ü.D çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ü.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FACEBOOK SAYFASINDAN CANLI YAYIN: SANA SONU YAŞATACAĞIM

Ü.D'nin kız arkadaşıyla telefondaki tartışmalarının ardından saatte 300 kilometre hız yaparak Diyarbakır'dan Nazilli'ye döndüğü ve bunu Facebook sayfasından canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı. 18 dakikalık görüntülerde, Ü.D'nin kız arkadaşı R.Y'ye, "İstenmedik bir şekilde Diyarbakır'dan ayrıldım. Allah nasip ederse o Nazilli'ye geleceğim. Geliyorum bekle. Sen benim adımı buraya taşırsın öyle mi? Utanmadan bana hâlâ mesaj atıyorsun. Artık sana sonu yaşatacağım. Kralı gelsin şimdi alsın seni. İster emniyete ister devlete git. Bu saatten sonra uyuşturucu satanlara da rahat yok" diyerek tehdit edip, küfürler savurduğu yer aldı.

Haberin Devamı

300 kilometre hızla canlı yayın yaptı, tehdit yağdırdı: Sana sonu yaşatacağım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!