30 TL karşılığında tecavüzden vazgeçti

Güncelleme Tarihi:

30 TL karşılığında tecavüzden vazgeçti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2010 11:19

Bursa’nın bir ilçesinde zorla girdiği evde 7 yaşındaki yeğeni ile oturan E.A.’ya (30) tecavüze yeltendiği iddia edilen K.H.(21) ağlayan genç kızın verdiği 30 TL ile tecavüz etmekten vazgeçti. Parayı aldıktan sonra tekrar tecavüze yeltenince, bu kez E.A.’nın bağırması sonucu paniğe kapılan K.H., E.A.’yı 7 yerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine kondu.

Haberin Devamı

Ailesiyle birlikte yaşayan E.A. dün evde ağabeyinin 7 yaşındaki kızı H.A. ile otururken zilin çalması sonucu kapıyı açınca tanımadığı K.H. ile karşılaştı. İddiaya göre K.H., bir isim sorduğu genç kızı iterek eve sokup kapıyı kapattı. Bu sırada E.A.’ya tecavüz etmeye çalışan K.H., ağlayıp kendisine yalvaran E.A.’yı dövdü, yeğeni H.A.’yı ise iterek yere düşürdü. Bu sırada E.A.’nın, “Bana tecavüz etme sana para vereceğim” demesi üzerine tecavüzden vazgeçen K.H., E.A.’nın verdiği 30 TL’yi aldıktan sonra tekrar genç kıza tecavüze yeltendi. Bu sırada H.A.’nın balkona çıkıp bağırması sonuncu paniğe kapılan K.H., daha sonra kendisini zorla evden dışarı atmak isteyen E.A.’yı 7 yerinden bıçakladı. Kanlar içersinde balkona çıkıp yardım isteyen genç kız yere düşerken, kaçan saldırgan ise kendisini takip eden mahalle bakkalını karnından hafif yaraladı.

Haberin Devamı

POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

K.H. polisin çevrede aldığı önlemler sayesinde boş bir arazideki sazlıklarda yere yatmış şekilde yakalandı. Kendisini gören polislere karşı bıçağı boynuna dayayarak direnmek isteyen K.H., ekiplerin zamanında yaptığı müdahale ile biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

KÜÇÜK KIZ ZANLI İLE YÜZLEŞİNCE KORKTU

Bu arada, gözaltına alınan K.H. E.A ve olaya tanık olan H.A. adındaki yeğeni tarafından teşhis edildi. Halasına tecavüze yeltenip bıçaklayan zanlıyı görünce ağlayan H.A. “Neden bize kötülük yaptın. Halamı niçin üztün, bizi korkuttun. Burada durmak istemiyorum” diyerek ağladı.

Bir süre önce askerden terhis olduğu öğrenilen ve suç kaydına rastlanmayan K.H. gasp ve cinsel istismar, bıçakla yaralama suçlarından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!