3 kız kardeşin en acı koşusu

Güncelleme Tarihi:

3 kız kardeşin en acı koşusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 16:28

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren Suriyeli bir genç boğuldu. 3 kız, kardeşlerinin cenazesi sudan çıkartılırken bir umutla koştu ancak cansız bedeniyle karşılaşınca ağıtlar yaktı.

Haberin Devamı

Olay Seyhan ilçesi, Hadırlı Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye'den savaştan kaçarak 2 yıl önce Adana'ya gelen İlhan ailesinin 19 yaşındaki çocukları Ali İlhan bugün mısır tarlasında çalıştıktan sonra serinlemek için sulama kanalına girdi.

Bir süre yüzen İlhan daha sonra suya batmaya başladı. Suda çırpınan Ali İlhan’ı kurtarmak için çevredeki vatandaşlar suya atladı ancak genç akıntıya kapılarak kayboldu.   Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen su altı ekipleri kanala girerek Ali İlhan'ı aramaya başladı. İlhan'ın ablaları Kevser, Sema Nur ve Hira da olay yerine geldi. 

Haberin Devamı

3 kız kardeşin en acı koşusu

Genç kızlar kardeşlerinin sağ salim çıkartılması için bir umutla beklemeye başladı. Su altı ekibi kanalda yaklaşık 1 saat boyunca arama yaptı. Ekipler İlhan'ı suya girdiği yerin yaklaşık 4 kilometre uzağında bulup kanaldan çıkardı. Gencin kız kardeşleri bulunduğunu görünce umutla koştu. Ancak olay yerine geldiklerinde kardeşlerinin cansız bedenine görüp ağıtlar yaktı. Kardeşler son kez Ali İlhan'ı görmek istedi ancak polis izin vermedi. 

Haberin Devamı

3 kız kardeşin en acı koşusu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!