3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü 97 yerinden bıçaklayarak katletmişti! Mahkemede skandal sözler

Güncelleme Tarihi:

3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü 97 yerinden bıçaklayarak katletmişti Mahkemede skandal sözler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2023 09:31

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19) 97 yerinden bıçaklayarak öldüren ve tutuklu olarak yargılanan Kadir Meşe'nin (30) yargılaması devam etti. Avukatı, Kadir Meşe'nin ruh sağlığının yerinde olmadığını, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını istedi. Mahkeme, akıl sağlığıyla ilgili rapor ulaşmadığı için duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19) 97 yerinden bıçaklayarak öldüren ve tutuklu olarak yargılanan Kadir Meşe hakim karşısına çıktı.

Katil Kadir Meşe savunmasında, ”Şerefim ve namusum için yaptım. Siz nasıl uygun görürseniz o benim kabulümdür” ifadelerini kullandı.

Meşe'nin avukatı ise şu sözleri kullandı:

"Müvekkilimin uzun süre uyuşturucu kullanmasından dolayı psikolojisinin yerinde olmadığını düşünmekteyiz. Bu sebeple akıl ve ruh sağlığı hastanesine sevk edilerek rapor almasını talep ediyoruz. Müvekkilim hapishane 7 veya 8 kez koğuş değiştirdiği ve bu sebeple ruh sağlığının yerinde olmadığını adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını tutukluk halinin iptalini talep etmekteyiz."

Haberin Devamı

Akıl sağlığıyla ilgili rapor mahkemeye ulaşmadığı için duruşma Meşe'nin tutukluğuna karar verilerek 16 Ağustos 2023 tarihine ertelendi.

Duruşma salonunda Hazal Alpyörük adına ise hiç kimse yoktu.

BAKMADAN GEÇME!