27'nci Genç İletişimciler Yarışması'nda kazananlar belli oldu

Güncelleme Tarihi:

27nci Genç İletişimciler Yarışmasında kazananlar belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 20:51

Aydın Doğan Vakfı’nın, nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetişmesine katkı sağlamak amacıyla üniversitelerin İletişim fakültelerinden lisans öğrencilerine yönelik düzenlediği 27’nci Genç İletişimciler Yarışması’nda dereceye girenlere, düzenlenen törenle ödülleri dağıtıldı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Türkiye’nin dört yanından 40 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı dallarında 1093 öğrencinin 925 çalışma ile katıldığı yarışmada, 20 üniversiteden 105 öğrenci, 62 projeyle ödüle değer bulundu. Lisans öğrencilerinin 2014-2015 ders yılında yaptıkları çalışmalarla katıldıkları yarışmanın ödül töreni, Bilgi Üniversitesi Santralistanbul yerleşkesinde önceki gece düzenlendi.

27nci Genç İletişimciler Yarışmasında kazananlar belli oldu

Ödül töreni gecesinde açılış konuşmasını yapan, Aydın Doğan Vakfı ve Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, 36 yıldır medya sektöründe olduklarını belirterek, “Türkiye’nin en önemli iletişim markalarını yönetiyoruz. Bu sorumlulukla da 27 yıldır ADV olarak bu iletişim yarışmasını düzenliyoruz. Medyaya doğru iletişimcileri yetiştirmek için, onların okul hayatında da yanlarında olup, okulda öğrendiklerini sahada uygulamalarına destek oluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

27nci Genç İletişimciler Yarışmasında kazananlar belli oldu

TEKNOLOJİ DEVRİMİ

Geçtiğimiz 27 yılda, iletişimde çok şeyin değiştiğinin altını çizen Hanzade Doğan Boyner, şöyle konuştu: “Tabir yerindeyse, teknoloji iletişimde devrim yaptı. Bugün Ağrı’da yaşayan bir öğrenci, bilgisayarını açıp, Boston’da bir öğretmenin dersine bağlanıp onu dinleyebiliyor. Dünyanın bir ucunda yaşanan bir felaketten akıllı telefonlarımız sayesinde anında haberdar olabiliyoruz. Bilgisayar ve cep telefonlarımızla 24 saat iletişim halindeyiz.”
“Gerçekten iletişim halinde miyiz, teknoloji devrimi oldu da ne oldu” diye soran Hanzade Doğan Boyner, sözlerini şöyle tamamladı:

27nci Genç İletişimciler Yarışmasında kazananlar belli oldu

Haberin Devamı

AYDINLIK GELECEK İÇİN

“Toplumsal barışa, dünya barışına faydası mı oldu bunun? Bence çok olmadı. Çünkü teknoloji ne olursa olsun iletişim insanın en temel ihtiyacı. İletişim anlamak, anlaşılmak, anlatabilmek demek. İletişim demek dinlemek, anlamak, kendi vicdanının sesini unutmadan karşındakine dokunmak demek. Duymadan konuşamazsın, anlamadan anlatamazsın. Sürekli iletişim halinde olduğumuzu sanıyoruz ancak iletişim kurduğumuz yok. Benim genç iletişimcilere vermek istediğim tek bir mesaj var: İletişimin özünde yatan bu değeri unutmayın. Ancak kalbinizden konuşursanız karşınızdakine ulaşabilirsiniz. Ancak samimi olursanız mesajınız doğru yere gider. Haberiniz samimi ve gerçekse yerini bulur. Attığınız her tweet’te, yaptığınız her haberde, sunduğunuz her programda, hazırladığınız her reklam kampanyasında samimi olun, adil olun, gerçek olun. Bu değerlere sahip olduğunuz sürece de uzun vadede siz kazanırsınız ve Türkiye kazanır. Türkiyenin aydınlık geleceği için ‘gerçek iletişimcilere’ yani sizlere ihtiyacı var.”

Haberin Devamı

27nci Genç İletişimciler Yarışmasında kazananlar belli oldu

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ödül alan gençleri kutladı.

BAKMADAN GEÇME!