25 yılın perde arkasını yazdı

Güncelleme Tarihi:

25 yılın perde arkasını yazdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2011 10:27

Ünlü sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel'in eşi Meryem Tezel, 25 yıllık birlikteliklerini bir kitapta topladı. Eşinden dayak yediğini ve bıçaklandığını söyleyen Tezel, 'Psikoloğa gitmek yerine yazdım' dedi.

Haberin Devamı

Çalışanların dert babası Ali Tezel'in geçtiğimiz aylarda, aldatıldığı gerekçesiyle kendisinden boşanmak isteyen 25 yıllık eşi Meryem Tezel'i dövüp bıçakladığı öne sürüldü. Akşam gazetesinden Ercan Sarıkaya'nın haberine göre mahkeme, Tezel  hakkında 6 ay eve yaklaşmama cezası verince de, 'Eşim şöhretimi kıskanıyor' diyerek boşanma davası açtı. Karşı boşanma davası açan Meryem Tezel de, 'Yıllardır hovardalıklarına göz yumdum. Ama o gitti beni kardeşimle aldattı' dedi.

VÄ°P MÄ° BÄ°P MÄ°?

Boşanma davaları sürerken Meryem Tezel, yaşadıklarını Cinius yayınlarından çıkan  'VİP Mİ BİP Mi?' isimli kitabında topladı. Meryem Tezel, kitapta eşi ile tanışmalarından bugüne kadar geçen 25 yılı yazdı. Meryem Tezel, kitapta eşinin kendini nasıl aldattığına, eşi ile kız kardeşi arasında yaşananlara da yer verdi.

Haberin Devamı

65 BÄ°N DOLARA TEÅžEKKÃœR

Meryem Tezel kitabını 'Ali Tezel'e bana sus payı olarak verdiÄŸi 65 bin dolar için teÅŸekkür ederim' diye bitiriyor.Â
Kitapla ilgili AKŞAM'A konuşan Meryem Tezel şunları anlattı: 'Yaşadıklarımdan dolayı çok büyük acılar çektim. Kitabın her satırına içimdekileri döktüm. Psikoloğa gitmek yerine delirmemek için kitabı yazdım. Her şeyi gözü kapalı yaşadığımı anladım. Dünyada yaşamıyormuşum. Ama bunu çok çirkin bir şekilde fark ettim. Öyle zamanlar geldi kendimde güç bulamadım. Kendimden vazgeçtim. Herkesin günahı kendine deyip sesiz bir şekilde boşanacaktım. Ama yaşananlar beni bu duruma getirdi.  'Damarıma bastın sen istedin. Öyle olmaz böyle olur' diyerek kitabı yazdım.'
Evliliklerinden dört çocukları olduğunu hatırlatan Meryem Tezel, 'Yaşanan çirkinlikleri çocuklarım da fark etmiş. Ama onlar da ben de ailemiz dağılmasın diye yıllarca susmuşuz' dedi.

AYRILMAMIN ACISINI ÇIKARIYOR

Ali Tezel  ise 'Bir yıldır eşimle boşanma davam devam ediyor. Sırtımdan vurmaya çalıştı. Daha önce çeşitli gazetelerde çıkan haberleri tekzip ettim. Kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalışıyor' dedi. Tezel, kitabı henüz okumadığını belirterek şöyle devam etti: Kitabı avukatıma verdim. 'Okuyun, gerekiyorsa tazminat davası açın' dedim.  Yazılanların doğru olduğunu zannetmiyorum. Boşanma davası da iki celse sonra bitecektir diye düşünüyorum. Bitince kurtulmuş olacağım. Ayrılmamın acısını çıkarmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

PARA KAZANMAYI SINIF ATLAMA OLARAK GÖRDÜ

Meryem Tezel kitabın ismine ilişkin şunları söyledi: 'Ali Tezel para kazanmayı sınıf atlama olarak görüyor. O kısmı VİP olarak isimlendirdim. Bir de bunun çirkin yönü var ki o da BİP oluyor.'

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!