23 Nisan hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ törenleri için son hazırlıklar tamamlanıyor. Gösteriler, İstanbul'da Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak.

TRT tarafından düzenlenen ‘TRT 21'inci Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ de 24-30 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek. Şenliğe Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Belarus, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin Halk Cumhuriyeti, Fas, Finlandiya, Gana, Güney Afrika, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Irak, Kazakistan, KKTC, Litvanya, Makedonya, Mısır, Moldova, Nijerya, Romanya, Rusya Federasyonu, Slovakya, Slovenya, Sudan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün, Yugoslavya ve Zaire'den çocuklar katılacak.

XXXXX

İstanbul'da törenler 08.00'de başlayarak, 24.00'e kadar sürecek. Şişli Resneli Niyazi Bey İlköğretim Okulu öğrencileri saat 09.00'da İstanbul Valisi Erol Çakır'ı, Üsküdar Acıbadem İlköğretim Okulu öğrencileri 1'nci Ordu Komutanı'nı, Kağıthane Ziyapaşa İlköğretim Okulu öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı, Beşiktaş 100'üncü Yıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri ise Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret edecekler.

Saat 10.00'da İstanbul Valisi Erol Çakır Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk koyarak, şeref defterini imzalayacak. Törenler için genel provalar 19 Nisan Pazartesi ve 21 Nisan Çarşamba günleri yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!