22 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 7. devir gerçekleşti - 1342. hafta MPİ Sayısal Loto sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

22 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 7. devir gerçekleşti - 1342. hafta MPİ Sayısal Loto sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2020 03:54

Sayısal Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) genel müdürlük binasında gerçekleşen kura ile beraber, 22 Temmuz Sayısal Loto canlı çekiliş sonuçları kamuoyuna duyuruldu. 6 bilenin büyük ikramiyeyi almaya hak kazandığı oyunda, MPİ Sayısal Loto sonucu sorgulama ekranından haftanın şanslı rakamları erişime açıldı. Bu haftaki çekilişte, 7. devir gerçekleşti. Gözler şimdi 1342. hafta Sayısal Loto çekiliş sonuçlarında. İşte, 22 Temmuz 2020 Sayısal Loto sonuçları ve MPİ sonuç sorgulama sayfası.

Haberin Devamı

Şans oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği Sayısal Loto çekilişinde, haftanın şanslı rakamları belli oldu. Milli Piyango İdaresi'nin genel merkezinde gerçekleşen çekilişin ardından, 1342. hafta Sayısal Loto sonuçlarına göre, ikramiye kazandıran numaralar zengin olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. İşte, Sayısal Loto sonuçları ve haftanın şanslı rakamları.

Milli Piyango İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, 6 bilen çıkmayınca, 11.987.589,41 TL devretti. 

22 TEMMUZ SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Sayısal Loto oyununun 1342. hafta çekilişleri Milli Piyango İdaresi'nce saat 21:45'te gerçekleşti. Sayısal Loto'da bu hafta kazandıran numaralar şunlar oldu;

22 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 7. devir gerçekleşti - 1342. hafta MPİ Sayısal Loto sorgulama ekranı

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON ÇEKİLİŞTE NE OLDU?

MPİ'den yapılan açıklamaya göre, Sayısal Loto'da geçen hafta 6 bilen çıkmayınca 10.051.702,20 TL devretti.

SAYISAL LOTO OYUNU NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto oyunu çekilişleri Çarşamba ve Cumartesi günlerinde yapılmaktadır.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

 

BAKMADAN GEÇME!