Afyon'da patlama sonrası aileler kışlaya koştu

Güncelleme Tarihi:

Afyonda patlama sonrası aileler kışlaya koştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 08:42

Afyonkarahisar'daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamanın ardından tüm Türkiye sabaha kadar uyumadı. Olay yerine koşan askerlerin yakınlarıyla birlikte sabaha kadar bekledi. Ancak günün ilk ışıklarında kışladan kara haber geldi; 25 şehit...

Haberin Devamı





Olayın duyulmasından sonra patlamanın olduğu bölgeye koşan asker yakınlarının kahreden bekleyişi de sürüyor. Yetkililer bekleyen ailelere herhangi bir açıklama yapmazken polis kışla yakınına sadece asker yakınları ve gazetecilerin girmesine izin veriyor.

Her geçen dakika acıları tazelenen ailelerin tepkisi de giderek artıyor. Askerlerin teselli etmeye çalıştığı aileler yapılacak açıklamayı bekliyor.

SAHRA ÇADIRI KURULDU

Haberin Devamı

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından bir ilköğretim okulu bahçesine, kışlada bulunan askerlerin yakınları ve olaydan etkilenen vatandaşlar için 30 kişilik Sahra Çadırı kuruldu.

AİLELER KIŞLAYA KOŞTU / WEB TV

ASKER AİLELERİ GÖZYAŞLARIYLA BEKLEDİ / WEB TV

Dün gece Afyonkarahisar'da, 500. İstihkam Ana Depo Komutanlığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda meydana gelen patlama nedeniyle, İl Sağlık Müdürlüğü UMKE ekibi, Ataköy İlköğretim Okulu bahçesine, kışlada bulunan askerlerin yakınları ve olaydan etkilenen vatandaşlar için 30 kişilik Sahra Çadırı kurdu.

VATANDAŞLAR PATLAMA ANINDA YAŞADIKLARINI ANLATTI / WEB TV

ANNE BABALAR ÇOCUKLARINDAN HABER BEKLEDİ 

Afyonkarahisar Belediyesi ise kışla önünde bekleyen ve görev yapan personele çorba ve ekmek ikramında bulundu.

Olaydan sonra polis, gece boyunca kentte geniş güvenlik önlemleri aldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!