2021 ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? İşte sınav tarihleri

Güncelleme Tarihi:

2021 ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman İşte sınav tarihleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2021 17:16

ATA AÖF sınav takvimi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Ders seçimi Ders seçimi 02.08.2021 – 09.08.2021 tarihleri arasında yapılacak olan ATA AÖF yaz okulu sınavı eylül aydında gerçekleşecek. Peki, 2021 ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

Yaz okulu sınavları 12 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılacaktır. Yaz okulunda yapılacak sınavlar, Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir. Yaz okulunda başarı değerlendirmesi tek sınav üzerinden yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100’dür.

Yaz okuluna kayıt yaptıran ancak her ne sebeple olursa olsun sınavlara katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.

YAZ OKULU NEDİR?

Yaz okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında ayrı bir yarıyıl olmayıp bahar yarıyılının devamı niteliğindedir. Yaz okulu uygulamasına katılım öğrencinin isteğine bağlıdır. Yaz okulunda geçen süre, eğitim-öğretime ilişkin azami sürenin hesabında dikkate alınmaz. Güz ve/veya bahar döneminde kayıt yeniletmeyen (pasif) öğrenciler yaz okulundan ders alabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!