2020 özür grubu atama sonuçları açıklandı - MEB atama sonucu sorgulama sayfası

Güncelleme Tarihi:

2020 özür grubu atama sonuçları açıklandı - MEB atama sonucu sorgulama sayfası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2020 00:40

Öğretmenlerin daha önce başvurularını yaptığı özür grubu atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı duyurunun ardından açıklandı. Atama sonuçlarının açıklanmasının ardından ilişik kesme işlemi önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek. Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları MEBBİS sistemi veya e- devlet hizmeti üzerinden öğrenilebilecek. Peki, özür grubu atama sonuçları nasıl sorgulanır? İşte, MEB özür grubu atama sonucu sorgulama sayfası ve konuyla ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Özür grubu atama sonuçları için öğretmenlerin araştırması devam ediyor. Yarıyıl tatilinde özür grubu ataması için başvuran öğretmenler, sonuçlar için internet üzerinden araştırmalarına başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı duyuruyla beraber 2020 özür grubu atma sonuçları ilan edildi.  İşte, binlerce vatandaşın merakla araştırdığı özür grubu atama sonuçları için bazı bilgiler

ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Özür grubu atama sonuçları 17 Ocak tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı duyuruyla açıklandı. Özür grubu sonuçları kurumun resmi internet sitesi üzerinden görüntülenebilecek. 

ATAMA SONUÇLARI E DEVLET ÜZERİNDEN SORGULAMA

ATMA SONUÇLARI MEBBİS SAYFASI ÜZERİNDEN SORGULAMA

Yer değiştirmeler, öğretmenlerin atanmak istedikleri il ve ilçede alanlar itibarıyla öğretmen norm kadrosu boş bulunan eğitim kurumları ile boşalması muhtemel eğitim kurumlarından öğretmenlerin tercihleri doğrultusunda yer değiştirmesi sebebiyle norm kadrosu boşalan eğitim kurumlarına öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır. Sonuçlar, http://personel.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır. Yer değiştirmesi yapılan öğretmenlerin tebligat, ayrılma ve başlama işlemleri Yer Değiştirme Takviminde belirtilen süreler içinde tamamlanacak.

Haberin Devamı

Açıklamalarda yer almayan hususlarda Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğinin ilgili hükümleri esas alınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!