2015 Google'da en çok arananlar

Güncelleme Tarihi:

2015 Googleda en çok arananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2015 16:14

Önemli olayların gerçekleştiği 2015 yılında, dünyada ses getiren gelişmeleri hemen Google’da aradık. Peki en çok hangi olayları merak ettik ve neleri aradık?

Haberin Devamı

Teknolojinin getirdiği kolaylıklardan en önemlisi artık internet! İnternet arama motorlarında öne çıkan “Google” da 2015 yılında en çok aranan olayları bir araya getirerek bir içerik sayfası oluşturdu.

Sayfada 2015 önemli konuların detayları ve mini belgesel tadında bir video yayınlandı. En çok aranan olaylar arasında; Star Wars: Güç Uyanıyor, Mars'ta su, Nepal Depremi, Paris Saldırısı ve ilginç bir şekilde gündeme oturan ve sosyal medyada tartışılan "elbise"  ne renk tartışmaları yer aldı.

2015 dönemine ait en çok konuşulan tartışılan ve gündeme oturan olaylar kendine yer buldu. İnsanlar bilmedikleri soruları karşılaştıkları sorunları ilk önce ona sordu. İnternet ortamının vazgeçilmez arama motorundan biri olan Google, 2015 yılı sonlarına doğru ana sayfasında paylaştığı, “2015'in önemli anlarını izleyin ve hatırlayın” bölümünde aranan olayların gelişmeleri ve görüntülerini içeren bir almanak sayfası ortaya çıkarttı.

Haberin Devamı

2015 GOOGLE ARAMALARINDA ÖNE ÇIKANLAR

En çok aranan kelimelere özel çıkartılmış olan bu içerikler sayesinde 2015 yılına hızlıca bir bakış atarak yılın en çok konuşulan konularına yeniden göz atabileceksiniz.

Google 2015 en çok aranan olayların videosunu Türkçe altyazılı olarak izleyebiliyorsunuz:

Google'da, dünyada en çok aranan olayların yanı sıra Türkiye’de de kelime olarak, 2015' te en çok şu kelimeler arandı:

"Kiralık aşk", "Facebook giriş", "survivor", "dolar", "Whatsapp", "hava durumu", "Instagram", "mp3 dönüştürücü", "son dakika", "edevlet".

2015 Googleda en çok arananlar

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!