Yılbaşı Program Önerilerimizi Okumadan Yeni Yıla Girmeyin

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı Program Önerilerimizi Okumadan Yeni Yıla Girmeyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 14:15

2015 yılını geride bırakırken umut, heyecan ve mutluluk dolu yeni bir yıla giriyoruz. Tüm yılın yorgunluğunu ve sıkıntılarını geride bırakarak muhteşem bir yılbaşı geçirmeye ne dersiniz? İstanbul’da 2015 yılbaşı programları nelerdir? Hepsi haberimizin detayında sizleri bekliyor.

Yılbaşı Program Önerilerimizi Okumadan Yeni Yıla Girmeyin

Ziynet Sali Yeni Yılda Sizleri Kıpır Kıpır Şarkıları İle Coşturacak

Haberin Devamı

Taverna ve Rum müzikleri ile kalbimizde taht kuran Türk pop müziğinin ünlü sesi Ziynet Sali yeni yıl akşamında Grand Cevahir Hotel’de hayranları ile buluşacak. Ziynet Sali, yılbaşı gecesine özel olarak hazırladığı sahne şovları ve muhteşem şarkıları ile gecenize renk katacak.

2016 yılbaşı otelleri programında bulunan yetenekli şeflerin sizler için hazırladığı özel menüler ve yılbaşı spesiyalleri masalarınızda hazır bulunacak. Yemek yerken de eğlenceyi kaçırmamak için Projecto Cubana’nın sıcak ve tutkulu Latin müzikleri sizleri mutlu edecek. 2015’in son saatlerinde ise Dj Murat Kaçar ritmin dozunu artıracak. Yılbaşı gecelerinin favorisi olan oryantal dans gösterilerinden sonra Ziynet Sali 22.30’da sahneye çıkacak ve konser gece 02.00’a kadar sürecek.

Haberin Devamı

Yılbaşı Program Önerilerimizi Okumadan Yeni Yıla Girmeyin

En Özel Aşk Şarkılarını Bengü Sizler İçin Söyleyecek

Birbirinden güzel ve romantik şarkıları, hoş havası ve ağır duruşu ile milyonların sevgisini kazanmış olan Bengü, 2015 yılına damga vuran ve dillerde dolaşan şarkılarını yılbaşı gecesi sizler için seslendirecek. Hilton İstanbul Bosphorus Otel’de sahne alacak olan ünlü şarkıcı sizlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Midye dolma, muammara, haydari, füme somon, lakerda, yaprak sarma, domates, salatalık, babagannuş, enginar ve karides salatası gibi zengin meze menüsü ile yılbaşı programının keyfini çıkaracaksınız.

Hayal Kahvesi’nde Hayallerinizin Akşamını Mehmet Erdem İle Yaşayın

İstanbul Boğazı’nın en güzel yerine konumlanmış, denize sıfır manzarası ile görenleri büyüleyen Çubuklu Hayal Kahvesi bu yılki yılbaşı programında başarılı müzisyen Mehmet Erdem’i ağırlıyor. Hareketli ve slow şarkılarını yorumlayacak olan Mehmet Erdem ile 2016 yılına keyifli bir giriş yapabilirsiniz. Teknede başlayacak olan programın detayları ise şöyle: Tekne, saat 21.15’de Kabataş’tan kalkıyor. 21.25’de Beşiktaş, 21.40’da Üsküdar’a uğruyor ve saat 03.00’a kadar boğazda eşsiz bir gezinti ve eğlenceye yelken açıyor. Biletleri biletix gişelerinden temin edebilirsiniz.

Yılbaşı Program Önerilerimizi Okumadan Yeni Yıla Girmeyin

Haberin Devamı

Yılbaşı Program Önerilerimizi Okumadan Yeni Yıla Girmeyin

Duygusal Şarkıların Güçlü Sesi Fettah Can Yılbaşı’nda Sizlerle Buluşuyor

Ünlü yorumcu Fettah Can, en sevilen şarkılarını Yılbaşı programında sizler için seslendirecek. 31 Aralık gecesi Port Nature Luxury Resort Otel’de sahne alacak olan sanatçıya enfes bir özel menü eşlik ediyor. Yılbaşı kokteylinin leziz menüsü şu şekilde: Kişniş Aromalı Tartolet İçerisinde Balsamik Soslu Sebze ve Karides , Kuru Domatesli Ekmek Dilimi Üzerinde Dana Rozbeef Ruloları, Karabiber Yatağında Dinlendirilmiş Tavuk Füme ve Hardallı Mısır Ekmeği ile Guacamole Sos Üzerinde Somon Gülleri, Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemeleri, Tartolet İçerisinde Orman Meyveleri Kombinasyonu Çikolatalı Meyve Şişleri, Mini Waffle. Gala menüsünde masa ikramları, yerli ve yabancı peynirlerden oluşan peynir tabağı yer alıyor. Ordövr tabağında ise Somon Tartar, Karides, Antep Ezme, Haydari, Patlıcan Salatası, Bakla Fava, Hibeş Yaprak Sarma, Zeytinyağlı Enginar, Somon Füme, Pastırma, Limon Dilimi, Domates ve Salatalık Dilimi bulunuyor. Ara sıcaklarda etli talaş böreği, istiridye mantarlı salata bulunuyor. Ana yemek olarak Beef Luxury Tower tatlı olarak ise fındık kremalı kestaneli mus ikram ediliyor. Ayrıca meyve tabağı ve gecenin sonu için işkembe çorbası da ikramlar arasında. 

Haberin Devamı

Yılların Eskitemediği M.F.Ö Grubuyla 2016’ya Hoşgeldin Deyin

Türkiye’nin en kaliteli müzik gruplarından biri olan MFÖ, yılbaşı gecesi Suada Club-GS Adası’nda sevenleri için en özel şarkılarını söylüyor. Enerjik, eğlenceli şarkılarının yanı sıra duygusal şarkılarını da seslendirecek olan grup, sizlere şahane bir gece yaşatmayı garanti ediyor. Reina DJ’lerinin geceyi açacaklar ve hit parçalar ile ısınmanızı sağlayacaklar. 2015 yılının son dakikalarına ise MFÖ ile girecek ve sabaha kadar eğlence devam edecek. Dilerseniz GS Adası’nda bulunan G Balık, Aslan Restaurant ya da Suda Kebap’ta özel yeni yıl menülerinden tadıp daha sonra konser alanına geçebilir ve müziğin ritmine kendinizi bırakabilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!