200 km. hızla ölüme gittiler

Güncelleme Tarihi:

200 km. hızla ölüme gittiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2003 01:56

Küçükyalı'da, kız arkadaşı Günay Karagüzel (26) ile birlikte dün sabaha karşı saat 02.00 sıralarında Bostancı'dan Kartal yönüne giden Kadir Özükaba (31), sahilyolu, Turgut Özal Bulvarı'nda motosikletinin kontrolünü kaybetti.

Kask takmayan ve görgü tanıklarının yaklaşık 200 kilometre hız yaptığını belirttiği Özükaba'nın motosikleti savrularak bariyerlere çarptı. Ardından takla atan motosikletten fırlayan ikili hızla yere çarptılar. Kanlar içinde kalan Karagüzel ile Özükaba için çağrılan ambulans kısa sürede olay yerine ulaştı, ancak sağlık ekiplerinin çabaları Karagüzel ile Özükaba'yı kurtarmaya yeterli olmadı. Cep telefonu alım satım işiyle uğraşan Özükaba'nın 6 ay önce de bir motosiklet kazası geçirdiği öğrenildi.

Cesetler Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Özükaba'nın hastaneye gelen babası emekli trafik polisi Şener Özükaba sinir krizleri geçirdi.

İkisinde de kask yoktu

Aşırı hızla bariyerlere çarparak takla atan motosiklette yaşamlarını yitiren Kadir Özükaba ile Günay Karagüzel'in kask takmadığı görüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!