2-3 gün daha

Güncelleme Tarihi:

2-3 gün daha
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2002 01:36

Sağlık durumum her gün daha iyiye gidiyor. Bu süreci aksatmamanın uygun olacağını düşündüm. Onun için 2-3 gün daha çalışmalarımı evde sürdüreceğim.

Bağırsakenfeksiyonu nedeniyle 10 gündür evinde dinlenen Başbakan Bülent Ecevit, beklentilerin tersine dün de evinden çıkmadı. Ecevit, dün sağlık durumunun iyiye gittiğini, bu süreci aksatmamak için de 2-3 gün daha çalışmalarını evinde sürdüreceğini açıkladı.

KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, Ecevit'in haftabaşına kadar evinde dinleneceği açıklaması, ardından TBMM Başkanı Ömer İzgi ve DSP Genel Sekreteri Hasan Gülay'ın da aynı yöndeki açıklamaları üzerine dün evinden çıkarak Başbakanlık'taki mesaisine başlaması beklenen Ecevit, kararını değiştirdi.

YAZILI AÇIKLAMA

Her sabah olduğu gibi makam otomobilleri dün sabah da Ecevit'in olası çıkışı için Oran Şehri'ndeki konutuna gitti. Basın mensupları çıkış hazırlıklarını beklemeye başlarken, Başbakan, Basın Müşaviri Cem Avcı aracılığıyla yazılı bir açıklama yaparak, evinden çıkmayacağını duyurdu. Başbakan'ın daktiloyla yazdığı ve basın mensuplarına Avcı tarafından okunan üç cümlelik yazılı açıklaması şöyle: ‘‘Sağlık durumum her gün daha iyiye gidiyor. Bu süreci aksatmamanın uygun olacağını düşündüm. Onun için 2-3 gün daha çalışmalarımı evde sürdüreceğim.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!