19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? 19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı

Güncelleme Tarihi:

19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır 19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 12:27

19 Mayıs hatıra bileti almak isteyenler araştırmalarını hızlandırdılar. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bugün yurt genelinde kutlanıyor. Günün anlam ve önemine uygun etkinlikler düzenleniyor, yarışmalar yapılıyor. MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs’a özel hatıra bileti hazırlayarak tüm öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerin kullanımına sundu İşte 19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı

Haberin Devamı

19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı yoğun ilgi görüyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl da heyecanla karşılandı. Bayram kapsamında okullarda; masa tenisi, satranç ve voleybol turnuvalarının yanı sıra çeşitli yarışmalar düzenleniyor. 19 Mayıs hatıra bileti, https://ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ adresinden oluşturulabiliyor.

19 MAYIS HATIRA BİLETİ NASIL ALINIR?

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs’a özel hatıra bileti hazırlayarak tüm öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerin kullanımına sundu. Siteye giren ziyaretçiler adını ve soyadını yazarak ‘19 Mayıs Hatıra Bileti’ oluşturabiliyor. Oluşturulan hatıra biletleri #bağımsızlıkyolculuğu etiketi ile sosyal medyadan paylaşılabiliyor. Hatıra bileti, https://ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ adresinden oluşturulabiliyor.

Haberin Devamı

19 MAYIS HATIRA EKRANI ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır 19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı

 

 

BAKMADAN GEÇME!