19 Mayıs eğlencesini izlerken denize düşüp boğuldu

Güncelleme Tarihi:

19 Mayıs eğlencesini izlerken denize düşüp boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2008 12:33

ÇALIŞACAKLARI Libya'ya gitmek üzere memleketleri Manisa’dan İstanbul’a gelen 4 arkadaştan 44 yaşındaki Hasan Aktekin, Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs eğlencesini izlerken, ayağı kayınca düştüğü denizde boğuldu.

Haberin Devamı

Enka İnşaat Şirketi personeli Hasan Aktekin ve 3 arkadaşı, çalıştıkları Libya'ya gitmek üzere memleketleri Manisa'dan İstanbul'a geldi. Bugün Libya Başkonsolosluğu'ndan vizelerini alacakları belirtilen 4 arkadaş, Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs eğlencelerini izlemek üzere Beşiktaş'a gitti. Deniz kenarında şenlikleri izleyen arkadaşlardan Hasan Aktekin, ayağı kayınca denize düştü. Yüzme bilmediği için suda çırpınmaya başlayan Aktekin'in yardımına iddiaya göre uzun süre kimse gitmedi. Daha sonra çevredeki bazı vatandaşlar, Aktekin’i kurtarmak için suya atladı. Yanaşan bir tekneye alınarak karaya çıkartılan Aktekin’e ilk müdahele tekne üzerinde yapıldı. Ardından ambulansa alınan Aktekin’e sağlık görevlileri kalp masajı yaptı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hasan Aktekin, yapılan tüm madahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Hasan Aktekin’in arkadaşları, “Vizemizin çıkmasını bekliyorduk. Yarın vizemiz çıkacaktı, Libya’ya gidecektik. Buraya törenleri izlemek için gelmiştik. Arkadaşımız 1 saat suyun içinde kaldı. Kimse yardıma gelmedi” diye tepki gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!