16'lık baldızla yasak aşk vahşeti

Güncelleme Tarihi:

16lık baldızla yasak aşk vahşeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1997 00:00

Haberin Devamı

Aydın'da 30 yaşındaki Abdullah Dinç, 16 yaşındaki baldızı S.A. ile yasak aşk ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeği, canlı canlı dereye atarak öldürdü. Dinç ile S.A. ve babası yakalandı. Önceki gün sabaha karşı Tabakhane Deresi'nde bebek cesedinin vatandaşlarca bulunmasının ardından olayı soruşturan polis yetkilileri, 24 saat içinde sanıkları yakalamayı başardı. Gözaltına alınan Abdullah Dinç, suçunu itiraf etti. Karısından da 20 gün önce ikinci çocuğu olan Dinç, ‘‘Baldızım sürekli olarak benimle olmak istediğini söylüyordu. Bir gün kendimi tutamadım. Çocuk 2 gün önce, 7 aylık olarak dünyaya geldi. Aile durumu öğrendi. Kayınpederim bakmam için çocuğu bana verdi. Bebeği İzmir'e götüreceğimi söyleyerek alıp dereye bıraktım’’ dedi. Bebeğin annesi S.A. ise eniştesinin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. S.A., ‘‘Oturduğum Şahnalı Köyü'nden ablamın çocuğuna bakmak için Aydın'a geliyordum. Eniştem bir gün bana saldırdı. Kimseye söyleyemedim. 5 ay ilişkimiz devam etti ve bitti. Bebeği hastanede dünyaya getirdim. Çocuğumu bana göstermeden götürdüler. Öldüğünü bugün öğrendim. Eniştemden davacı değilim. Çünkü bizim gelirimiz yok. Ablam açıkta kalır. Hali perişan olur. Ben perişan oldum, ablam olmasın’’ diye konuştu.

Kızının eniştesi tarafından hamile bırakıldığını öğrenince deliye döndüğünü söyleyen Hüseyin Akyol, ‘‘Kızımın hamile olduğunu 5 aylıkken komşulardan öğrendim. Kızıma sorunca eniştesinin tecavüz ettiğini öğrendim. Çocuk doğunca da damada verip bakmasını istedim. O da ölüme terketmiş’’ dedi.

Dün öğle saatlerinde tatbikat için ilk olarak Tellidede Semti'ndeki evine getirilen maden işçisi Dinç, daha sonra çocuğu bıraktığı dereye götürüldü. Olayı soğukkanlılıkla anlatan Abdullah Dinç ve diğer sanıklar hakkında soruşturmanın sürdürüldüğü açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!